Bugun...



YÖREX’TE MANAVGAT MUZ ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR..!

20-24 Ekim tarihleri arasında bu yıl 11'inci kez YÖREX'in kapılarını açtığı ve Türkiye'nin yöresel ürünlerinin sergilendiği fuarı hem üreticilerin hem de tüketicilerin önemsediği, coğrafi işaretli ürünlere ilginin artmış olması 3.gününde bir kez daha görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2021 15:02

YÖREX’TE MANAVGAT MUZ ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR..!

Yörex’te ilk defa yer alan Manavgat Muz Üreticileri birliği başkanı Önem Gök ve yönetim kurulu üyeleri ,Yörex’in en çok ilgi uyandıran standında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Manavgat muz üreticileri standını Manavgatlı sivil toplum kuruluşlarının destek ve ilgisi yanında,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’da başkan Gök ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hayırlı olsun ,aramıza hoş geldin dedi.

Daha yeni kurulmasına rağmen yörex’in önemli stantları arasında yer bulan Manavgat Muz Üreticiler Birliği,şimdiden değerini artırırken gelecekte de Manavgatın Antalya,ülke genelinde ve de yurt dışı muz ihracatında önemli rol modellerden biri olacağını sinyallerinin alındığını belirten Başkan Önem Gök ilgiden son derece memnun olduğunu ve  bu ilginin kendilerine büyük yük ve sorumluluk duygusu verdiğini belirtti.

 mustafakutun/habermerkezi




Bu haber 223 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI