Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
SEÇİMLERİN KISACA ANALİZİ ..
Tarih: 05-04-2024 09:54:00 Güncelleme: 05-04-2024 09:54:00


1- Belediye Başkan adayı en az  3 ay önce belirlenmeli ve asla aday adayı sayısı çooook az olmalı.

2-Belediye meclis üyesi aday adaylarının sayısı az olmalı. Aday adaylarından alınacak üç kuruşun hesabı yapılmamalıdır.

3- Aday belirlemede millet vekillerinin etkisi asla olmamalıdır. İlçe başkanının etkisi de olmamalıdır. Parti üyeleri arasında yapılan ön seçim sonuçları ve  ADALETLİ yapılan anket sonuçları ile aday belirlenmeli. ( Çünkü bu başkan olursa sözümüz geçmez, bu başkan olursa karizması bizim üzerimize çıkar düşüncesi siyasilerde hep olur..)

Mesela Konya Çumra da, Ak parti'nin diskalifiye ettiği bir aday adayı Yeniden Refahtan aday oldu ve Cumhur ittifakına fark atarak seçimi kazandı.

Genel seçimlerde 21 bin oy alan Akparti den değil, 7 bin oy alan MHP den aday gösterilmrsine tepki gösterdi Çumralı seçmenler. Konya Milletvekillerinin egoları  Konya'da 14 tane ilçede Akparti'nin seçim kaybetmesi sonucunu getirdi. Parlamentoyu adeta evleri haline getiren Konya milletvekillerinin hakkından da Recep Tayyip Erdoğan gelir ve onlara parlamentoyu artık hatam eder.

Seydişehir'de ise  halkın sevdiği Ak parti'li başkan Mehmet Tutan yerine başkası aday yapıldı ve sonuç olarak 30 sene sonra Seydişehir'de CHP başkanlığı kazandı.

4- İlçe belediye başkanlıklarında biz kimi koyarsak onunla kazanırız kibri sayesinde hem ilçe ve hem de büyük şehir belediye başkanlıkları kaybediliyor. Örnek istenirse, tüm ülkemizde bunu gördük.

5-   Çalışanlara bu kadar yüksek maaş verilip, emeklilere verilen maaş ev kiralarının altında kalmasaydı seçim sonuçları böyle olmazdı.

6- Asgari ücretler ev kiralarının altında kalmasaydı seçimler kaybedilmezdi.

7-  Antalya Konya arasında yapılan ve katrilyonlara mal olan iki tünel yerine o paralar emekliye verilseydi, halkın mutfağı rahatlasaydı seçim kaybedilmezdi.

8-  Kamu kurumlarına falancanın, filancanın yakını veya akrabası diye Ak parti düşmanları atanmasaydı ve o atanan kişiler halka zulmetmeselerdi, halkın işini kolaylaştırsalardı seçim sonuçları böyle hezimet olmazdı.

9- Sözün özü, reisin yerinde ben olsam tüm Ak parti il, ilçe başkanlıklarını, yönetimlerini değiştirir, Gençlik ve kadın kollarını yeniden düzenler, göreve Hesabi olanları değil, hasbi olanları getiririm. Ak parti  AKEPELİ zenginlerin partisi haline geldi ve gerçek Ak partililer ötekileştirildi ve işte sonuç kısaca  budur vesselam..

Mustafa EROL..



Bu yazı 390 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI