Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
KEŞKE HER BELEDİYE BAŞKANI BÖYLE KOMUNİST OLSA !...
Tarih: 02-08-2023 16:16:00 Güncelleme: 02-08-2023 16:16:00


Belediye başkanlarını artık her kesim 07 den 77’ye her yaştan insan çok iyi bilmekte yakından tanımakta.

Bir çok belediye başkanı ,başkanı olduğu memleketin nimetlerinden o kadar güzel faydalanıyor ki yemede yanında yat misali vatandaş bunu görmekte ve kimin hizmet yaptığını bilmekte.

Şu sosyal medya  güzel işlerde kullanırsan çok güzel konulara değiniyor.Şimdiye kadar bilmediğin veya sana yanlış bilgilerle donatılmış kitaplardan okudukların ve özel hatıpların anlattıklarının yalan veya doğru olduğunu gözler önüne sermekte.

Çok çok büyük ,büyük büyük belediye başkanlarının hizmetlerine bakıyorsunuz hoşunuza gidiyor alkışlayıp bravo,helal olsun diyorsunuz.Ama birde bakıyorsunuz o büyük başkanlar suya zam,ekmeğe zam,dolmuşlara zam yapma yarışındalar adeta.Ondan sonra kahırlar,iç geçirmeler başlıyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI VATANDAŞI UNUTMUŞ

Bir belediye başkanı seçimde verdiği sözlerin arkasında durmuyor bedava su,en ucuz su,bedava süt,ekmek,doğal besinler,fırınlar,pastaneler vs.ler denetimli olacak kimse kafasına göre hareket edip zam yapmayacak diyor.Fakat Elektrikler zamlanıyor,ekmek zamlanıyor,dolmuşlar,otobüsler zamlanıyor O başkanlardan ses değil çıt yok.Yağmasan da gürle derlerdi atalarımız.Ama ne gezer başkan fırıncılarla,otobüsçülerle,dolmuşçularla,elektrikçilerle yani velhasıl zamcılarla yüz-göz olmamak için vatandaşın feryadını ne duyuyor ne görüyor.

O başkanlar kendilerini verdikleri zevk,sefa günlerinden vatandaşı düşünmüyorlar bile.Vatandaşın derdine ancak seçimden seçime oy toplama işinde bakıyorlar.O da göstermelik.2024 yerel seçimlerinde bunu tekrar göreceğiz nasılsa..

Ama bir belediye başkanı var ki.Başkanı olduğu vilayette kendisini seçen seçmenlere ve vatandaşlarına ne söz verdiyse hepsini yerine getiriyor.Bravo,helal olsun bu başkana.

KİM Mİ BU BAŞKAN ?

Tunceli’nin komunist diye bilinen belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu…

Maçoğlu,seçimde verdiği sözleri yerine getiren Türrkiye’nin bana göre ilk ve tek Belediye başkanıdır.

Adam sanki belediye başkanı değil ırgat gibi tarlalarda,bahçelerde çalışan işçilerle birlikte elinde çapa,sırtında çuval ha bire ter döküyor.Ekiyor,biçiyor,dağıtıyor,burs veriyor okutuyor.

Kendisini hayranlıkla takip ediyorum.Diyorlar ki bu adam Komunist.Böyle memleketine,vatandaşına hizmet eden adama komunist desinler.Diğer CHP-AKP-MHP-İYİ parti vesair belediye başkanlarınıda gördük.Bunlar komunist değiller ama yaptıkları işler bir komunist başkanın yaptıklarına değmiyor doğrusu.

Tunceli’nin Bu komunist başkanı  Mehmet Fatih Maçoğlu en son neler yapmış duymuşsunuzdur,duymadıysanız da benden duyun.Tüm belediyelerin suya zam,ekmeğe zam yaptıkları şu günlerde EKMEK 3 tl.den SU’yu ise BEDAVA ‘dan vatandaşlarına dağıtmaya devam ediyor.

Demek ki bir belediye başkanı istese neler yaparmış.Bütçe yetersiz,birileri eline cebine soksun diye beklemezmiş ve sözlerini böyle yerine getirirmiş…

Maçoğlu başkanımı buradan tebrik edip kutluyor ve .. Her belediye başkanı böyle vatandaşını düşünüp ,verdiği sözleri yerine getirse de vatandaş rahat etse temennisiyle.

MEHMET FATİH MAÇOĞLU GİBİ BÖYLE KOMUNİST BAŞKANA CAN FEDA…diyorum

                                                                       



Bu yazı 3313 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI