Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ KAZIĞIDA UNUTMAZ !..
Tarih: 11-01-2024 08:44:00 Güncelleme: 11-01-2024 08:44:00


31 Mart 2024’te yaklaşan Mahalli İdareler yerel seçimler öncesinde, ocak ayında yapılması beklenen emekli maaşı artışıyla birlikte “Ey emekliler, sıkıntılarınızı görüyoruz ve çözüm bulduk” diyerek ek zam vaatleri dillendiriliyor,dillendirilmesine lakin...

Ancak bu taktiklerin ardında gerçeklerin farklı olduğuda gözlerden kaçmıyor !.Biz emeklilerde gerçekleri bütün çıplaklığıyla görüyoruz...Alıyoruz notumuza bunları...

TUİK,Maliye Bakanlığı, Aile Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Cumhur İttifakı yetkililerine sesleniyorum! Emekliler ve aileleri de ihtiyaç sahibi durumdadır ve sizlerin politikaları sonucunda sosyal yardımlara, sadakalara, fitrelere ve zekatlara muhtaç hale gelmişlerdir.

ÖNCE AÇLIĞA MAHKUM ET

Temmuzdan ocak’a kadar açlıkla imtihan edilip, ardından marttaki yerel seçimler için bir parmak bal sunulacakmış gibi yapmak emeklilerimizin ağzına bir tat veremez..Sizler gibi şark kurnazlığı yapanlara da bir şey kazandırmaz...

“Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.” Ocak ayında yapılacak zam vaatleri hiçbir anlam ifade etmez. Emeklilerin sıkıntıları devam ettiği sürece, martta yapılacak yerel seçimlerde kendinizi hatırlatacaklar ve eziyeti yapanları asla unutmayacaklar. Emeklilik, onurla kazanılan bir haktır ve hükümetin görevi bu hakkı korumaktır

 EMEKLİYİ  REZİL ETTİNİZ

Sayın hükümet yetkilileri, unutmayın ki sizleri seçtiren oyların sahibi yine biz emeklileriz .13 milyon emekli, 13 milyon emekli eşi, daha EYT’liler saymıyoruz bile.yaklaşık 25 milyon Türk vatandaşınızı,  insanınızı açlık sınırının eşiğine bıraktınız. Bu dönem, Türkiye tarihinde sefalet yılları olarak anılacak ve asla unutulmayacak.Sizler vatandaşa,özellikle emekliye neler yaptığınızın farkında değilsiniz herhalde ?

Sizlerin ; “TUİK,MALİYE BAKANI,ÇALIŞMA BAKANLIĞI,AİLE BAKANLIĞI ve CUMHUR İTTİFAKI “  yüzünden Emekliler ve aileleri unutuldu, yaşattığınız sefaletin izleri silinmeyecek. Şimdi,Sesimizi duyurmak için bir araya gelerek haklarımızı arayacak ve sandıkta gereken cevabı vereceğiz. Birlikte mücadele ederek geleceğimizi güvence altına alma yolunda sizlerin hiç bir vaadlerine aldanmamayı öğrettiniz bizlere... Unutmayalım ki, bizler emekliler olarak  yaşadığımız sıkıntılara karşı direnişimizi sürdüreceğiz.Başımızı dik tutarak, hakkımızı alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

EMEKLİLER İÇİN DÜZENLENMİŞ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI NAĞMELER!...

Ne güzel günlerde her gün petrol keşifleri,Doğalgaz müjdeleri,Savaş uçağı modelleriAstranotları uzaya,TOGG’lar fırıl fırıl sokaklardaydı !..

-ESKİDEN ET VE BALIK TEZGAHLARINI KEDİLER kediler seyrederdi.Şimdi Emekliler seyrediyor.

-Emekliler hazırdan yiyen bedavacılar değildir.Aldıkları maaşlar şimdiye kadar ödedikleri primlerin karşılığıdır.Emekli sadaka istemez..

-Eskiden Robin hood vardı.Zenginden alıp fakire verirdi.Şimdi Reishood var.Fakirden alıp zengine veriyor..

-Emeklinin maaşıyla meclise girdniz.Maaşınız 75 bin.Emekli vekil maaşı 69 bin.İnsafınız,vicdanınız batsın.SSK - BAĞKUR EMEKLİSİ MAAŞI 7500.Bu mu Adaletiniz.?..

-Yılbaşında verdiği zamları geri alan Dünyada tek ülkeyiz..

-Emekli maaşını bütçeden değil yıllarca ödediği primlerden alır.Millete yük olan emekli değil siyasetçilerdir..

-Hayat 7.500 liraya bir akşam yemeği yiyenlerle,o parayla bir ay ev geçindirenler arasında yaşanıyor.

-Senin alın terinlesenin verginle karun gibi yaşayıp evliya gibi konuşanları alkışladığın sürece ne sefaletin biter ne de köleliğin.

-Hedef 2023 idi şimdi ona da zam geldi şimdi hedef 2053 oldu.Haydaaa kim öle kim kala..??

-Edirne’de cigeri bulgarlar yer,Kapadokya’da balona Almanlar biner,Antalya’da denize ruslar girer.Bizim emeklilerde cami avlusunda oturup Millet bahçelerinde bedava tuvalet arıyor..

Emekliye ÜÇ-BEŞ kuruş zamla oyalayıp kendileri lüks,şatafat için yaşayan kim varsa yedikleri,içtikleri haram zıkkım olsun.

-Profesörlerin çözemediği matematik sorusu.Emekliye 7.500 maaşa yüzde 25 zam .Ele geçen 7.500 tl...Sonuç MAKARNA..Emekli ÇÖZER Mİ ?

-AKP gelmeden önce emekli maaşı asgari ücretin 1.50 katı idi.Emeklilik yasası değişmeseydi bir emeklinin maaşı bugün 17.100 tl olacaktı..Sadece 1 emeklinin aylık zararı 9600 lira.Yıllık zararı ise 115 bin 200 lira...

-Arjantin fakire destek için zengine ek vergi koyuyor.Biz ise zenginin vergisini silip İBAN dağıtıyoruz.Sonrada helallik istiyoruz.Sorarlarsa biz müslümanız..



Bu yazı 1389 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI