Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
KILIÇDAROĞLU GİDERSE CHP BARAJ ALTINDA KALIR MI ?..
Tarih: 13-09-2023 16:05:00 Güncelleme: 13-09-2023 16:09:00


Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması durumunda CHP'nin baraj altı kalacağı iddiası ve Kemal gitmezse CHP tamamen yok olacak iddiası CHP’yi ikiye bölmüş durumda.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim yenilgisinin ardından başlayan taht kavgası krizinin boyutu giderek derinleşiyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başı çektiği grup, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun değişmesi gerektiğini öne sürüyor.Ve bu konuda gerekli çalışmalara imza atmaya ve bunlara yapmamış gibi de şirin gözükmeye çalışıyor..

Chp’de artık gizli kapaklı bir şeyin kalmadığı dikkatlerden kaçmazken, Kılıçdaroğlu’na yakın gruplar, parti içinde yenilenmeden yana olduklarını gizlemiyorlar artık..

Kılıçdaroğlu'na desteğini sürdürüyor

Ama öyle bir isim var ki Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi için her platformda çağrıda bulunuyor.

O isim ise CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül. Kulis bilgilerine göre Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül'ü İstanbul'un Şişli ilçesinden aday göstermek için yoğun çaba sarf ediyor.

Türkiye Değişim Partisi'ni kurduktan sonra seçime girmeyerek CHP'den vekil olan Sarıgül'ün yerel seçimlerdeki hedefi ise oğlunu belediye başkanı seçtirmek. Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül’de CHP'den aday olmaya hazırlanıyor

CHP’de ki duruma bakarsak herkesin derdi başka.14-28 mayıs 2023 seçimlerinden sonra İmamoğlu önderliğinde  yürütülen linç kampanyası sessiz ve derinden hatta baba-oğul uydurmasıyla devam ederken CHP artık çıkmaz bir girdabın içinde kendi öz evlatlarının hışmına uğrayacağa benziyor.

Troller bu sefer kendilerini vuruyor

CHP’de ki çalkantı KIlıçdaroğlu’nun koltuğu bırakmasına kadar devam edeceği yoksa CHP’de istenmeyen boyutlara ulaşacağı  izlenimini vermekte.Çünkü,CHP’nin en yüksek rakımlı koltuğuna oturarak partililere yukarıdan bakmak için şimdilerde isimlerini söylemeyen bir çok CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği seçimlerden sonra halen o koltukta oturmamasından yana olduklarını ima etmekte.

Hani ülkede çeşit çeşit troller vardı ya.Ve bu troller başkalarına yaptıkları mesaj bombasını bu sefer Kılıçdaroğlu’na yönelttikleri görülmekte.Kemal beyi savunmak isteyen olursa trollerin bombası  o kişiyi buluyor.Etme bulma dünyası gibi.

Zaman ne gösterecek

Şu anda ,Sayın Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var. Kılıçdaroğlu, genel başkanlıktan ayrıldığı andan itibaren CHP baraj altında kalır.Çünkü CHP başkanı olmak isteyenlerin amacı o koltuğa oturmak ve o koltuğun büyülü tacıyla kendini kral,diktatör ilan edip  hava atmak.

 Sayın Kılıçdaroğlu’nun çok değerli 25 milyon oyu var.Kılıçdaroğlu’na bir kez daha destek verip Biraz daha çalışıp yerel seçimlerde bu oyları artırmak dururken koltuk peşinde koşmanın başka bir anlamı olmasa gerek. .

Şimdi CHP’de koltuk sevdalılarının savaşı var.Şu günlerde centilmence bir yarış gibi gözüken koltuk sevdası yarın çok farklı girişimlere sahne olmaya uzak görünmüyor.Bir yanda koltuğu bırakmam diyen Kemal KIlıçdaroğlu diğer tarafta o koltuk benim olacak diyen kişi veya kişiler.

Bekleyip göreceğiz bu düellonun sonu nasıl bitecek..

 



Bu yazı 2679 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI