Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
TÜRKİYE’DE 3 KISIM İNSAN..!
Tarih: 16-05-2023 14:37:00 Güncelleme: 16-05-2023 14:37:00


14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden sonra her insana göre dikkat çeken hususlar ortaya çıkmıştır. Benim de dikkatimi pek çok nokta çekti ama en önemlisi Türkiye’de 3 kısım insan olduğunu anlamış olmamdır.

Birinci kısım insanların; vatan, millet, bayrak ve devlet önceliği olan insanlar olduğu dikkatimi çekti. Bu tür insanların % 50 civarında olması ama bir %50 sınırını aşmamış olması üzüntü sebebim olmuştur.

İkinci kısım insanların ise; Apo’nun heykelinin dikilmesine oy veren insanların, teröristlerin serbest bırakılmasına, kayyumun kaldırılmasına, Güneydoğu ve Doğuda özerklik verilmesine oy veren insanlar olduğu dikkatimi çekti. Bu tür insanların % 45 civarında olması ise en büyük üzüntüm olmuştur. Bu tür insanların içinde şimdiye kadar çok samimi olduğum arkadaşlarımın, komşularımın ve hatta birkaç tane akrabamın olmasına olan üzüntümü tarif edecek kelime bulamıyorum..

Üçüncü kısım insanlar ise; Apo’nun heykeli dikilsin mi, yoksa dikilmesin diye yapılan oylamada bir türlü kararı olmayan insanların olması da çok enteresan bir durum. Adeta, dikilsin mi, dikilmesin mi bir karar veremedim diyen insanlar olarak değerlendirdiğim kararsızların olması da yine başka bir üzüntü sebebimdir.

Kısaca bu seçimlerde beni mutlu eden çok bir şey olmadı. İnşallah 28 Mayıs 2023 seçimlerinde mutluluğumuzu yükseklere çıkaracak sonuçlar ortaya çıkar ve milletime olan güvenim tazelenir diyorum vesselam.

NOT: Son cümlemden sonra sen bu millete güvenmiyorsun diye soran olursa diye kısaca not düşmek istiyorum. Soğan ve patates fiyatı yükseldi diyerek vatanı soğana değişip Aponun heykelinin asılmasına oy veren insana ve insan topluluğuna güvenemem vesselam.

Mustafa EROL

 



Bu yazı 4224 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI