Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
BİR NASRETTİN HOCA FIKRASI..
Tarih: 31-12-2023 01:28:00 Güncelleme: 31-12-2023 01:28:00


Bir gece Nasrettin Hoca’nın evine hırsız girer ve evini soyar. Sabah olunca komşular başlarla Hoca’yı suçlamaya. Hocam, bu kadar ağır uyku mu olur?, Hocam kapını neden kilitlemedin? Haydi kilitledin, neden sağlam bir kilit asmadın? Neden güzel bir köpek koymadın bahçene falan, filan diye.. Hoca en sonunda hiddetle bağırmış. YETER YA, HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK..

1- Suudi Arabistan’da yaşayan herkes Arap değil. Tıpkı Türkiye’de yaşayan herkesin Türk olmadığı gibi.

2- Suudi Arabistan’ın yöneticileri yani Kral ailesi hakkında lütfen bir araştırma yapın. Hepsinin Yahudi torunları olduğunu göreceksiniz.

3- Suudi Arabistan’ın Amerikanın uşağı olduğundan dolayı Suudi Amerika denildiğini de biliyoruz.

4- İtrail’in Gazzeye saldırması üzerine Yemen yönetiminin İtrail’i füze ile vuracağını söylemesi üzerine Yemen’i tehdit eden ve gönderdiğin füzeleri havada vurur, senin ülkeni de ben vururum diyen de Suud yönetimidir.

Şimdi bütün bu durumlardan sonra soruyorum: Suudi Arabistanda maç yapmak isteyenlerin, oraya gidenlerin, izin veren futbol federasyonunun hiç mi suçu yok?

1- Fifa kurallarına göre formalarda asla resim olmaz. Siz neden resim konusunda ısrar ettiniz? Zaten Atatürk resmi yapıştırsanız maç geçersiz olacaktır. Bunu ben bildiğime göre siz bilmiyorsanız bu kulüpleri yönetmekten vaz geçin.

2- Şu ana kadar hangi maça çıkarken Formalarınızda Atatürk resmi vardı? Hiçbir zaman koymadınız. Peki Suudi Arabistan’da oynanacak maçta neden buna gerek duydunuz?????

3- Şu ana kadar hangi maça çıkarken formalarınıza NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye yazdırmadınız? Neden Suudi Arabistan’da yazmaya çalıştınız?

4- İtrail’e ait iki takım Türkiye’de maç yapsalar siz NETANYAHU’NUN RESİMLERİYLE STADIN DONATILMASINI İSTER MİSİNİZ? Peki siz neden ATATÜRK resimlerinde ısrar ettiniz?

5- Ben şahsen ülkemin stadyumlarının; Netanyahu’nun resimleriyle, Sırp lider Miloseviç’in resimleriyle, Amerikan lider BİDON resimleriyle, Rus lider Lenin’in resimleriyle, Çin lideri Mao Zedung, veya Suud kralı SELMAN  resimleriyle donatılmasını asla İSTEMEMMMM.

6- Eğer başka bir ülkede top oynayacaksanız; kardeş ülkemiz Azerbaycan’da oynasaydınız. Yok ilah bir Arap ülkesinde oynayacaksanız, Katar’da oynasaydınız…

AMMA, AMACINIZ ÜZÜM YEMEK DEĞİL, BAĞCI DÖVMEKTİR.. AMACINIZ;

1- PROVAKASYONDUR.

2- HACCA VE UMREYE GİDECEK OLANLARA ALGI OPERASYONU YAPIP, Milletimizi Allah’ın ibadetlerinden uzaklaştırmaktır.

3- Filistin direnişini kırmaktır.

4- Halkı sokağa dökmektir vesselam.

 

Mustafa EROL



Bu yazı 1812 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI