Bugun...



SKUTER İKİ LİSELİ GENCİ HAYTTAN KOPARDI..

Antalya Kırcami Mahallesi’nde otomobilin çarptığı elektrikli skuterdeki lise öğrencileri Ada Kayahan (18) ile Mahmut Yağız Balcı (18) hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2022 10:31

SKUTER İKİ LİSELİ GENCİ HAYTTAN KOPARDI..

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Kırcami Mahallesi Portakal Çiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan, dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi. İki genç daha sonra evlerine gitmek için elektrikli skutere bindi.

OTOMOBİL SÜRATLİYDİ

Balcı'nın kullandığı skutere, süratli olduğu iddia edilen Can G.'nin idaresindeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Balcı ve Kayahan, çarpmanın etkisiyle yola fırladı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki gencin  çocukluk arkadaşı oldukları ve evlerine  gittikleri öğrenildi. Bu arada otomobil sürücüsü Can G. gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ANNESİ ATSO’DA GÖREV YAPIYOR

Kazada vefat eden Ada Kayahan'ın, ATSO Başkanlıklar Bürosu Müdürü Sevim Kayahan’ın kızı olduğu öğrenildi. Sevim Kayahan, 18 yaşındaki kızı Ada’nın ölümü ile yasa boğuldu. Kayahan'ın akrabaları ve mesai arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı.

MORGTA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Otomobilin skutere çarpması sonucu hayatını kaybeden Mahmut Yağız Balcı ve Ada Kayahan'ın cenazelerini teslim almaya gelen aileleri ve arkadaşları yasa boğuldu. İki gencin yakınları Antalya Adli Tıp Kurumu morgu önünde uzun süre gözyaşı döktü. Cenazelerin araca yüklendiği sırada Mahmut Yağız'ın annesi Ela Balcı, güçlükle ayakta durabildi. Kayahan'ın cenazesi defnedilmek üzere Manavgat ilçesi Ahmetler köyüne, Balcı'nın cenazesi ise Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü. 

merhabaşelale.com




Bu haber 241 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI