Bugun...



Okullarda eğitim 1 Haziran'da kademeli olarak başlayacak!..

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının, gündeminde normalleşme planı ve eğitimde atılacak adımlar olacak..

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2020 10:22

Okullarda eğitim 1 Haziran'da kademeli olarak başlayacak!..

Toplantının, gündeminde normalleşme planı ve eğitimde atılacak adımlar olacak. Yarın yapılacak normalleşme takviminde okulların 1 Haziran’da kademeli başlaması ve LGS sınavının 7 Haziran’da yapılması görüşülecek! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hafta başında yapılacak Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapacağını söylemişti.
Ayrıca şehirler arası ulaşımın açılması ve iç turizmi hedefleyecek şekilde turizm mekanlarının faaliyetlerine başlaması bekleniyor.
Kabine bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Gündemdeki en önemli madde, normalleşme planı yol haritası olacak. 4 aşamadan oluşacak plan, toplum sağlığını riske atmadan tedbirlerin kademeli gevşetilmesini içeriyor. Plana göre, bu ay hazırlık aşaması olarak planlandı.
Ramazan Bayramı ile de planın ikinci aşamasına geçilecek. Eğitim, ulaşım ve turizm başta olmak üzere bazı alanlarda adımlar atılacak.

 




Bu haber 339 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI