Bugun...



Manavgat Oto Galericileri yer arıyor...

MATSO Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Boztaş’ı ziyaret eden Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Çelik, kooperatifi için alt yapı sorunları tamamlanmış bir yer arayışında olduklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2020 13:30

Manavgat Oto Galericileri yer arıyor...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında, Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kocabacak, Murat İnal, Turgut Kulaç ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Çelik, yönetim olarak göreve gelmelerinin ardından kooperatiflerinin taşınabileceği kamu yada şahıs arazisi arayışında olduklarını belirterek arazinin alt yapısı tamamlanmış yada tamamlanabilecek bir durumda olması gerektiğini söyledi.  Galeri esnafının düzenli bir yerde hizmet etmesi için bunun şart olduğuna vurgu yapan Çelik, araziyi bulduklarında Manavgat Oto Galericiler Sitesini yapmayı hedeflediklerini belirtti. Çelik,  yönetim olarak oto galeri ticareti yapanların sorunlarını çözmek amacıyla göreve geldikleri bu doğrultuda gayret göstereceklerini ifade etti. 
Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, “yeni göreviniz hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizimde üyelerimizin bulunduğu oto galericilerinin düzenli bir sitede ticaret yapmasını son derece önemsiyorum” diye konuştu. 




Bu haber 202 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI