Bugun...



MANAVGAT’IN EĞİTİMDE Kİ ÜÇ ATLISIYDILAR !...

" bir sevdadır Manavgat " sloganıyla başlattıkları eğitim geleceği ni, Manavgat'ın sadece merkezine değil tüm köylerine hizmet götüren ,( bir zamanların Manavgat İlçe milli eğitim müdürü Atila Çetin,ilçe milli eğitim şube müdürü Mustafa Erol ve ilçe halk eğitim müdürü Vedat Çınar ) bu üçlü artık mazide kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2021 13:08

MANAVGAT’IN EĞİTİMDE Kİ ÜÇ ATLISIYDILAR !...

Manavgat’ın ,eğitimde ve halk çapında gelişmesinde,öğrenmesinde,bilinçlenmesinde,meslek sahibi olmasında öz veriyle gece-gündüz demeden hizmet eden bu üçlü sayesinde Manavgat halkı okuma-yazma oranında Manavgat’a çağ atlatırken,halk eğitim kurslarıyla da kendi mesleklerine sahip olmanın ve kollarına altın bilezik takmanın sevincini yaşadılar.

Bu üçlünün yaptığı hizmetler sadece eğitim alanıyla sınırlı değildi, aynı zamanda sporun çeşitli kategorilerinde de Manavgat’a başarılar getirmişti.

Atila Çetin,Mustafa Erol ve Vedat Çınar’ın ileriyi gören atılımları,girişimleri sayesinde Manavgat bu gün elde ettiği başarılar Manavgat’ın üçlüsünün yıllar önce temelini attığı çalışmaların birer ürünüdür.

Bu üç eğitim gönüllüsünün yaptığı hizmetler saymakla bitmez,Manavgat böylesine değerleri bağrından çıkarmakla ne kadar öğünse azdır.Sizlere teşekkürler Atilla Çetin,Mustafa Erol ve Vedat Çetin,yolunuz açık olsun.İyi ki varsınız..

 




Bu haber 898 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI