Bugun...



KARAMANSPOR’UN EFSANELERİNDEN HAKKI TUNCER VEFAT ETTİ.

Karamanspor’un kurulduğu 1966 yılından itibaren Karaman futboluna adını yazdıran Hakkı Tuncer covid-19’a yenik düşerek vefat etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-10-2020 01:57:12 Tarih: 03-10-2020 01:42

KARAMANSPOR’UN EFSANELERİNDEN HAKKI TUNCER VEFAT ETTİ.

Konya’da ailesiyle birlikte yaşayan Hakkı Tuncer,yıllarca futbola emek veren birisi olarak tanınırken aynı zamanda Karaman Kemal Kaynaş stadının yapımında da çalışan bir emektardı.

Dostluğu,arkadaşlığı ,efendiliği ve kişiliğiyle Karaman spor tarihine geçen Hakkı Tuncer yaşamakta olduğu Konya’da, Karaman masterler takımının 20-22 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği turnuva davetli olarak gelerek efsane takım arkadaşlarıyla buluşarak hasret gidermiş ve o günkü efsaneler maçında futbol oynamış ve eski takım arkadaşı Şemsettin Deveci'yi de ziyaret edip hasret gidermişti.

Geçtiğimiz günlerde korona testinin pozitif çıkmasıyla Konya Numune hastanesinde tedaviye alınan Hakkı Tuncer ,6 gün yattığı hastanede kurtarılamayarak  Perşembe akşamı vefat ettiği bildirildi. Ve Hastaneden kaldırılan Tuncer’in cenazesi Sadece akrabalarının katılımı ve tedbirler kapsamında  Konya’nın üçler mezarlığında 02.10.2020 cuma günü toprağa verildi..

Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun Hakkı Tuncer arkadaşım.Ailene sabırlar dilerim.

Merhabaşelale.com

Haber merkezi..




Bu haber 370 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI