Bugun...



GÖZÜ YAŞLI BABA OĞLUNU TESLİM OLMAYA İKNA ETTİ..!

Oğlunu ikna etmek için uğraşan gözü yaşlı baba M.Ç., " Bana bir daha hiçbir olaya karışmayacağım, teslim olacağım, diye söz verdin. Sözünü tut. Sen benim oğlumsun, biz sözümüzü tutarız.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2022 23:13

GÖZÜ YAŞLI BABA OĞLUNU TESLİM OLMAYA İKNA ETTİ..!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan firari genç, jandarma ekiplerini alarma geçirdi. Jandarmanın çabasına yaklaşık 2 saat cevap vermeyen gencin gözü yaşlı babası oğlunu ikna etmek için, "Sen bana söz verdin, sözünü tut oğlum. Bunu bana yapamazsın. Buradan çıkışın yok oğlum. Gel teslim ol" dedi.

Aşağıhisar Mahallesi Hisar Caddesi 4527 Sokak’ta bir apartmanın birinci kat dairesinde meydana gelen olayda, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yağma, silahla tehdit, resmi belgede sahtecilik, yaralama, adam öldürmeye teşebbüs, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak gibi çok sayıda suçtan aranan D.Ç.’nin kız arkadaşının evinde olduğunu belirledi. D.Ç.’yi yakalamak için İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri JASAT, Komando Bölüğü ve Merkez Jandarma Karakolu ekipleri operasyon düzenledi.

Babasının ve ekiplerin ikna çalışması sonrasında D.Ç. teslim oldu. Şahsın evinde ve üzerinde yapılan aramada, 2 adet tabanca ile 6 adet satışa hazır 12 gram metanfetamin uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi

 

habermerkezi




Bu haber 219 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI