Bugun...



CORONA'dan Can kaybı 3.258 oldu!..

Türkiye'de virüsten ölenlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı her gün koronavirüs verilerini covid19.saglık.gov.tr adresinden paylaşıyor. ..

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2020 19:31

CORONA'dan Can kaybı 3.258 oldu!..

Günlük olarak yayımlanan koronavirüs verileri 1 Mayıs 2020 tarihi itibariyle belli oldu. İşte Türkiye'de koronavirüs salgının son 24 saatte yaşanan gelişmeler..
Sağlık Bakanlığı her gün Türkiye'deki koronavirüs verilerini açıklamaya devam ediyor. Resmi internet sayfası olan https://covid19.saglik.gov.tr/ adresinden güncel olarak veriler paylaşılmaya devam ediliyor. Açıklanan tabloda, son 24 saat içerisinde ölenler, iyileşenler, entübe sayısı, yapılan test sayısı, günlük vaka sayısı gibi bilgiler paylaşılıyor.
İYİLEŞEN KİŞİ SAYISI
Salgına karşı her geçen gün daha iyi haberler gelmeye devam ediyor. Vaka sayısının artmasına rağmen, iyileşen hasta sayısında da büyük artışlar gözlemleniyor. Son 24 saat içerisinde 4 bin 922 kişi iyileşerek, toplam iyileşen sayısı 53 bin 808 olarak açıklandı.

TOPLAM VAKA SAYISI KAÇ OLDU?
1 Mayıs günülük olarak açıklanan vaka tablosunda en çok dikkat edilen veriler, günlük vaka sayısı. Son 24 saat içerisinde toplam da 41 bin 431 test yapılırken, bu testlerin 2 bin 188 vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı ise 122 bin 392 olarak açıklandı.
KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?
Salgında ölüm sayılarının düşüşe geçmesi herkesi sevindirdi. 1 Mayıs'ta son 24 saat içerisinde 84 kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs salgını sebebiyle 10 Mart tarihinden itibaren hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 258 olarak açıklandı.

 




Bu haber 312 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI