Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
MATSO SEÇİMLERİNE BAKIŞIM..
Tarih: 14-10-2022 15:45:00 Güncelleme: 14-10-2022 15:45:00


Geçtiğimiz hafta Manavgat’ta yapılan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası  ( MATSO) seçimleri nihayet sonuçlandı. Bir takım insanlar sevindi ve bir takım insanlar üzüldü. Ama seçimlerin bir değişmez kaderi vardır ki mutlak surette kazanan tarafın olacağı gibi bir de kaybeden taraf olacaktır. Oysa benim bakışıma göre, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kaybeden yok.

Matso seçimlerinde Manavgat Ticaret ve Sanayi odasını merhum Ahmet Boztaş’tan sonra kısa bir süre devam ettiren Seydi Tahsin Güngör kardeşimiz tekrar kazandı. Oy kullanan insanlar, Seydi Tahsin Güngör’ün bir dönem daha başkanlık yapmasını uygun gördü ve emaneti ona teslim etti.

 Diğer taraftan ise kaybeden taraf gibi görünen Turgay Akar cephesinde ise ifade ettiğim gibi Turgay Akar isminin sıradan bir isim olmadığı ortaya çıktı. Tabiri caiz ise Manavgat’ta yapılan Matso seçimlerinde Manavgat’ta yeni bir lider doğdu. Manavgat Belediye başkanlık seçimlerinde belediye başkanı Şükrü Sözen’in elinden başkanlığını  Ahmet Boztaş’tan başka kimse alamaz diyenler artık, Şükrü Sözen’in elinden belediye başkanlığını ancak Turgay Akar alır demeye başladılar. İşte bu söylentiler Manavgat’ta yeni bir lider doğduğu içindir.

Şüphesiz ki her insanda farklı bir cevher vardır. Bu cevherler işlenince mücevher haline dönüşürler. İnsanın içindeki cevher işte böyle seçimlerle işleniyor ve mücevherler ortaya çıkıyor. Bu vesile ile hakkaniyet ölçülerinde ifade etmek isterim ki, Merhum Ahmet Boztaş’ın vefatından sonra yerine geçen Seydi Tahsin Güngör başkan, görev yaptığı yönetimden hemen hemen fire vermeden yeni bir seçime girdi. Liderliğini burada gösterdi ve Manavgat ona Manavgat’ın ticaret alanını yönetmesi için görev verdi. Layığı ile yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum.

Aynı seçimde Manavgat; Manavgat’ta bir Turgay Akar gerçeği var dedi.  İşte bu Turgay Akar gerçeği Manavgat’ın önümüzdeki yıllarda siyasi ve sosyal hayatını dizayn edecek yegâne lider dedi. Ben de şahsım olarak bu görüşteyim ve Turgay Akar kardeşime önümüzdeki yıllarda sahip olduğu muhteşem vizyonu ile çok büyük işler yapacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Mustafa EROL



Bu yazı 4398 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI