Bugun...



SAĞLIK TURİZMİNİN KALBİ ANTALYA’DA ATACAK..!

Antalya Limak Atlantis Deluxe Otel’de 19-20 Ocak günlerinde düzenlenecek olan “Trust Antalya Hospital Exhibition Fuarı”, Asya, Avrupa ve Afrika kıtasından temsilcileri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2022 13:44

SAĞLIK TURİZMİNİN KALBİ  ANTALYA’DA ATACAK..!

Turizmin başkenti Antalya, sağlık turizminin önde gelen firmalarını ve sağlık sektörü temsilcilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuar, katılımcılarına vereceği Dünya Medikal Turizm Örgütü onaylı Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası’yla da adından söz ettiriyor.


Dünya Medikal Turizm Örgütü tarafından verilen ve dünyada geçerliliği olan en önemli Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası’nın talep üzerine de verileceği fuar, sağlayacağı işbirlikleriyle katılımcıların yüksek ölçüde verim alabileceği bir ortam sunuyor. Verilecek olan Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası hakkında bilgi veren The Future X Event Satış Müdürü Selda Kuzu, “Katılımcılar, Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası’nı alarak hem bir networkün parçası oluyor hem de sürekli eğitim merkezine üye oluyor” diyerek sertifika hakkında açıklama yaptı.

“HEM ÜLKEMİZİ HEM DE ŞEHRİMİZİ DE TANITACAĞIZ”

Hastane ve klinik yöneticilerinden seyahat acenteleri ve hekimlerin katılım göstereceği fuarda Antalya’nın Asya, Avrupa ve Afrika kıtasından yüzlerce sağlık turizmi kuruluşuna ev sahipliği yapacağının altını çizen Selda Kuzu, “Fuar, B2B toplantılarla farkını hissettirecek. Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’nın bu fuara ev sahipliği yapması da hem şehrimiz hem de ülkemiz prestiji açısından oldukça önemli. Fuar vesilesiyle bu üç kıtaya hem ülkemizi hem de şehrimizi tanıtma fırsatı bulacağız” ifadelerini kullandı.

AMAÇ, YABANCI ALICILARLA BULUŞTURMAK

Farklı kıtalardan alıcılarla prestijli hastaneler, diş klinikleri, tüp bebek klinikleri, saç ekim merkezleri, luxury oteller, estetik merkezleri, tanı merkezleri, laboratuvarlar, termal turizm merkezleri ve sağlık turizmi firmaları arasında yüz yüze görüşmelerin yapılacağı fuarın konaklamalı olacağını ve günübirlik ziyaretçilere kapalı olduğunu da belirten Selda Kuzu, “Amacımız; Türkiye sağlık ve medikal turizm sektörlerindeki ürün ve hizmetleri yabancı alıcılarla buluşturmak ve hatta bu süreçleri kurumsallaştırmak.  Katılımcıların, kurumlarını tanıtma fırsatı bularak, uzun vadeli iş birlikleri kurma imkânına sahip olmalarını istiyoruz” dedi.

“BİREBİR GÖRÜŞMELERLE ÇOK DEĞERLİ İŞBİRLİKLERİ SAĞLANACAK”

Türkiye’ye medikal turizm hareketlerini arttırarak Türkiye’ye daha çok hasta gelmesini de sağlama amacında olduklarının altını çizen Selda Kuzu şöyle devam ett: “Rusya ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere BDT ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 300’ü aşkın hosted buyerın etkinlik kapsamında B2B toplantıda Türk sağlık kuruluşları ve sağlık turizmi firmalarıyla buluşturarak birebir görüşmeler yapacağız. Ayrıca Türk medikal firma ve sağlık kuruluşlarından projelerin alınmasını da hedefliyoruz.”

mustafakutun

merhabaşelale.com




Bu haber 260 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI