Bugun...



MANAVGAT KAYMAKAMINDAN GÜVENCE ; "MİSAFİRLERİMİZ GÜVENDE"...

Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit’ten çağrı: “Manavgat’ta tesislerimizi güvenli olarak açtık, misafirlerimizi bekliyoruz”

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2020 02:31

MANAVGAT KAYMAKAMINDAN GÜVENCE ;

Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit; sorumluluk alanında bulunan turizm bölgelerindeki, güvenli sertifika almaya hak kazanmış ve misafir kabulüne başlamış tesisleri ziyareti sonrasında; “Manavgat’ta tesislerimizi güvenli olarak açtık, misafirlerimizi bekliyoruz”. Dedi.
Turizmciler ve tesis sahipleri umutsuzluğa kapılmasın.

Geçtiğimiz hafta sonunu turizm bölgelerine yapmış olduğu ziyaretlerle ve güvenli turizm sertifikası almış olan tesisleri ziyaret ederek geçiren Kaymakam Yiğit; burada tesis sahipleri ve yöneticileri ile de görüşerek, Manavgat için birlikte neler yapabiliriz? Sorularına cevap aradı ve turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıların geçici olduğunu, yaşanan bu olumsuz olaylar sonrası moral seviyesinin yüksek tutularak, gelecek için umutların yitirilmemesi gerektiğini dile getirdi. 
Tesisler ve bölgemiz için mavi bayrağın önemini unutmayalım.

Kaymakam Yiğit; Mavi Bayrak müracaatını yapmış olan tesislerin şartlarını yerine getirerek; bir an önce mavi bayraklarını almalarının önemine de değindi ve yapılacak olan deniz suyu analizleri ile denizlerimizin de en az tesislerimiz kadar temiz ve güvenli olduğunun göstergesi olması açısından Mavi Bayrağın önemli olduğunu belirtti. 
Güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından tüm misafirlerimizi Manavgat’ımıza bekliyorum. 
Cuma Namazını Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun imamlığında; kısa bir süre önce Camii Beratını alan Kızılağaç Selge Beach Resort & Spa hotelinde, maske, sosyal mesafe ve kişisel hijyen şartlarını göz önünde bulundurarak otel misafirleri ile birlikte eda eden Kaymakam Yiğit; objektiflerimize poz verirken, sezon açılışını yapmış olan; alkollü tesislerimiz gibi alternatif nitelikte konaklama hizmeti sunmakta olan, Alkolsüz aile otellerinin de; Covid-19 dahil tüm risklere karşı güvenli ve hizmete hazır olduğunu belirterek, güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizi Manavgat’ımıza davet ediyorum dedi.  

 




Bu haber 550 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI