Bugun...



İZMİR TAMGA TEMSİLCİLİĞİNDEN RAMAZAN KOLİLERİ !..

Tamga Arama Kurtarma İzmir Ekibi Ramazan ve Pandemi Yasakları Dolayısı ile İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşmak için Gıda kolileri dağıtıyor..

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2021 15:07

İZMİR TAMGA TEMSİLCİLİĞİNDEN RAMAZAN KOLİLERİ !..

Tamga Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği İzmir il Temsilciliği Olarak ,İzmir Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesinde  Mahalle Muhtarı Kemal CAN , Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Ramazan ve Özcan Eşliğinde İhtiyaç Sahibi 60 Aileye Ramazan Gıda Kolisi Dağıtarak  Destek Olmuştur.

Faaliyetimizde Bizlere Destek Veren;  YSV Gıda Yaşar  BELEK ve Hakan ÖCAL Beye, Tüm Tamga Arama Kurtarma Gönüllülerimize , Etkinliğimizin Yapılmasında Desteklerini Esirgemeyen  İzmir Valiliğine ve Personeline  Dernekler Masasına  Teşekkür Ederiz ..

Etkinliğe Katılanlar; Ege Bölge Temsilcimiz Nuray ERGÖL, İzmir İl Temsilcimiz Erdem ŞAHBUDAK, Takım Sorumlusu Ayça YALÇIN ,Ahmet Rıdvan TAŞKIN,

Tamga Gönüllülerimiz;Deniz BAŞ ,Kenan YAŞAR, Kenan ÖZGÜR , Umut ÖZGÜR, Ayşegül ÖZGÜR, Yusuf Ali FİDAN, Alper ŞAHİN ,Sevim YADIKÇI, Tekcan AKGÜN ,Naciye ÖZDEMİR, Eren SÜER ,Adil YEREBATMAZ ,Oğuz AKEL, Muhsin YILMAZ  ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz..

Tamga Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği Genel başkan Yardımcısı Fatma Düz..

www.tamgakut.com

#tamgaaramakurtarma

 

habermerkezi




Bu haber 584 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI