Bugun...



İTHAL ADAYLAR ANTALYA HALKINA SAYGISIZLIKTIR...

Partilerin liste başlarına ithal milletvekili koymaları o şehri insanına saygısızlıktır.Bunlar nasıl bir siyaset anlayışı içindeler ki böyle olumsuz işler yapıyorlar..

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2023 18:10

İTHAL ADAYLAR ANTALYA HALKINA SAYGISIZLIKTIR...

Antalya'da ithal milletvekili uygulamasına karşı çıkan Antalya Manavgat Beşkonaklılar Derneği  Başkanı Ziraat Mühendisi Hakan Halim Okudan 14 Mayıs'ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Antalya Milletvekilliği için bağımsız milletvekili oldu. Milletvekili seçim çalışmalarına başlayan Hakan Halim Okudan aynı zamanda Antalya'nin tek bağımsız milletvekili adayı ünvanına sahip.

O adaylar zarardır

Manavgat Pazartesi Pazarı'nda ekibi ile birlikte seçim çalışması yapan bağımsız milletvekili adayı Hakan Halim Okudan," Maalesef pandemi öncesi 16 milyon yabancı 11 miyom yerli turisti ağırlayan Türkiye turizminin başkenti Antalya'nin son 50 yılı siyasi hayatına baktığımızda her seçim döneminde ithal milletvekili olmuş ve Meclis'e girdikten sonra seçim bölgesine uğramamış tır.   Antalya'da ilk ithal milletvekili aday gösterme merhum 8. Cumhurbaşkanlığı Turgut Özal'ın ikinci başbakanlığı döneminde Kayseri milletvekili olan ve kabinenin Ulaştırma Bakanı Cengiz Tuncer ile başladı. MHP'den Prof. Dr. Tunca Toskay, DYP'den Görberk Ergenekon, AKP'den Mehmet Ali Şahin, Vecdi Gönül, Mehmet Dülger,Lütfi Elvan,Veysel Atasoy Antalya'nin ithal milletvekilleri.

İyi partide devam ediyor

Şimdide İYİ Partiden 1. Sıra Av.Uğur Poyraz Millet İttifak'ınin 4 ve 5'nci sıra adayları ithal.İthal milletvekili o şehri Mecliste gerçek anlamda temsil edemez. Bu neden ile bağımsız aday oldum. 67 bin oy alabilirsem Meclis'e bağımsız milletvekili olma hakkını elde etmiş olacağım. Yerli ve milliyiz diyenlerin  o şehri insanına saygısızlık yaparak ithal aday göstermesi milletin aklı ile alay etmektir.dedi...

Abdurrahman Büyükkeskin




Bu haber 333 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI