Bugun...



CHP’Lİ ALİYE COŞAR’DAN AKP’Lİ TUBA VURAL ÇOKAL’A ELEŞTİRİ ..

CHP Antalya 3. sıra Milletvekili Adayı Av. Aliye Coşar: Geçen donem İyİ partiden Meclis'e girmek için AKP'yi ve liderini yerden yere vurarak oy isteyen Tuba Hanım !bu seçimden AKP'ye oy istiyor, bu nasıl bir siyaset anlayışı?

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2023 15:59

CHP’Lİ ALİYE COŞAR’DAN AKP’Lİ TUBA VURAL ÇOKAL’A ELEŞTİRİ ..

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Aliye Coşar, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçiminin sağ sol ,laik anti laik muhafazakar, demokrat ile ilerici gerici söylemleri üzerine kurulu olan  bir seçim değil; hukuk, Adalet,ileri demokrasi,hukukun evrensel normları,yargı bağımsızlığı,basın özgürlüğü ile düşünce özgürlüğünü isteyen ve istemeyenlerin seçimi olduğunu söyledi.

 

PALAVRA DİLİ

21 yıllık AKP iktidarının başta yargı olmak üzere çok büyük enkaz bıraktığı belirten CHP'li Av. Aliye Coşar, Manavgatta seçim çalışması kapsamında partisinin seçimi ofisi açılışında yaptığı konuşmada, AKP'nin seçimde kullandığı dilin yarın değil şimdi palavrası olduğunu vurgulayan Av. Aliye Coşar," Yarın değilmiş hemen şimdiymiş. Bütün yetkiler elinizde sizi tutanmı var.? 21 yıllık AKP iktidarında sürekli Milli İrade diyerek politik argüman yapanlar. Bugün milli irade gaspı yapıyorlar. Geçen dönem milletvekili seçiminde Millet İttifak'ı Milletvekili olarak İYİ Partiden 3. sıra milletvekili olarak Meclis'e giren Manavgatlı Göz Hastalıkları Doktoru Tuba  Vural Çokal 16. ay önce partisinden istifa ederek AKP'ye geçti.

BUMU SİYASET ANLAYIŞIN

Şimdide  AKP Antalya 3. sıra Milletvekili Adayı. Bu nasıl bir siyaset anlayışı. Tuba Hanım Şimdi sen halkın karşısına çıkıp geçen dönem milletvekili seçim çalışmalarından yerden yere vurduğun,her türlü sözü söylediğin  AKP'ye ve liderine yanına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nuda alarak oy mu isteyeceksin?. Bunun adı siyaset değil milletin Manavgatlının Antalyalının aklı ile alay etmedir. Tuba Hanım göz hastalıkları doktoru olabilirsiniz ama; bu millet gerçekleri çok iyi görüyor. 14 Mayıs'ta  dizinde gözünüzde perde olan gerçekleri görmeme ameliyatı yaparak katarak gidecek 15 Mayıs'ta yaptığınız Milli İrade gasbını sandıkta milletten yediğiniz  tokatla gerçekleri görmeye başlayacaksınız. " diye konuştu.

 

Abdurrahman Büyükkeskin




Bu haber 321 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI