Bugun...



BAŞARI KOLEJİ EVCİL DOSTLARI UNUTMADI! 5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYVAN BARINAĞI ZİYARETİ..

Başarı Koleji 5. sınıf öğrencileri, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile öğretmenleri eşliğinde Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barınma ve Bakım Merkezi’ni ziyaret ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2022 03:45

BAŞARI KOLEJİ EVCİL DOSTLARI UNUTMADI!   5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYVAN BARINAĞI ZİYARETİ..

Başarı koleji öğrencileri,hem hayvanları sevdi hem Yanlarında getirdikleri mamaları da sevimli dostlarına hediye ettiler.

Manavgat ve çevresindeki evcil hayvan popülasyonu hakkında bilgi veren Bakım Merkezi sorumluları, bir evcil hayvanla ilgilenmenin genç bireylerde sorumluluk duygusunun gelişimi doğrultusunda edinilebilecek en önemli deneyimlerden birisi olduğunu söyledi.

5.sınıf öğretmenlerimiz Pelin ÇETİN, Havva ÖZBAY, Nebihe ÖZ, Seda KUTU ve Gökçen ESER rehberliğinde barınağı ziyaret eden Başarı Koleji 5. sınıf öğrencilerimiz hem keyifli bir gün geçirdi, hem de hayvanları yakından tanıdı.

Hayvan barınağı, çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanması açısından çok önemli bir mekan. Öğrencilerimiz, önce barınakları gezdiler, hayvanları tanıdılar. Ardından yeşil alanda keyifli zaman geçirdiler.

Mustafakutun

merhabaşelale.com

 




Bu haber 578 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI