Bugun...



ALACABEL GEÇİDİNDE KAR 1 METRE..!

Akdenizi İç anadoluya bağlayan ve en önemli yol olan Antalya-Konya karayolunda kar yağışı etkili oluyor.1825 rakımlı Alacabel’de ise kar kalınlığı 1 metreyi buldu.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2022 02:14

ALACABEL GEÇİDİNDE KAR 1 METRE..!

Antalyayı Konyaya bağlayana Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde ki 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde cumartesi günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.Aksekinin Kumluboğaz mevkiinde ki Yarpuz mahallesine kadar olan kesimde kar kalınlığı 30-40 santimetreyi bulurken Alacabel geçidinde ki kar kalınlığı 1 metreyi geçiyor..

Tedbir amaçlı geçişlerine izin verilmeyen TIR’lar  dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.Karayollar Akseki ve Alacabel yol bakım ekipleri yolun trafiğe açık tutulması için yoğun mücadele v eriyor.Ekipler yolun trafik akışında aksama olmaması için çok sayıda iş makinesi ile yollarda biriken karları temizliyor.

Ayrıca, Akseki Bölge Trafik ve Karayolu ekipleri yolu kullanacak sürücülerin yanlarında zincirlerini bulundurmaları uyarısında bulundu.Kar yağışının Akseki’den başlayarak Akseki’nin yüksek kesimlerinde ki  kırsal mahallelerde  etkili olduğu bildirilirken,Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin iş makineleri ile kar kürüme çalışmalarının sürdüğü de kaydedildi..

habermerkezi




Bu haber 207 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI