Bugun...



2023 İNTERNATİONAL MASTER CUP’TA ÇEKME KÖY ŞAMPİYON..

Almanya’nın St. Kickers takımında futbol hayatına başlayarak; şimdiki adı ile Süperlig’de Antalyaspor dahil bazı takımlarda forma giydikten sonra; en son Almanya’nın T. Mannheim takımında 10 numaralı formayla futbolu bırakan Ali Rıza Yılmaz tarafından her yıl olduğu gibi bu sene de Kızılağaç Turizm Merkezinde 6. Sı düzenlenen İnternatıonal Master Cup sona erdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2023 16:58

 2023 İNTERNATİONAL MASTER CUP’TA ÇEKME KÖY ŞAMPİYON..

Kısa Adı KITUYAD olan; Kızılağaç Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği tarafından dışarıdan desteklenen organizasyon da Türkiye’den ve Yurt dışından da katılım olurken katılımcı takımlarda forma giyen eski profesyonel futbolcular da sergiledikleri futbol ile göz doldurdular. 
14 takım katıldı
2023 yılındaki ayağında; Cumhuriyetin 100. Yılının 1 Mayıs İşçi Bayramına atfedilen İnternational Master Cup Turnuvasına; Beşiktaş, Afyon Zafer, Kalkedon, Uşak Akademi, Kayseri Vefa,  Selçuklu Konya, 2004 Sakarya, Anamur, Çekmeköy, Anamur Yörükler, Kf Ferizaj, Hendek, Uşak Aşigo ve bölgeyi temsilen de Manavgat Kıtuyad katıldılar. 

çekmeköy şampiyon
Kızılağaç Starlıght Convention Center Thalasso & Spa Hotel sahalarında 4 gece beş gündüz devam eden turnuvada; finalist olma hakkını elde eden Çekmeköy ve Kosova Ferizaj takımı arasında geçen maç Çekmeköy’ün 2 – 0 lık galibiyeti ile sonuçlandı. 2023 yılı şampiyonu  Çekmeköy takımının kalecisinin en az gol yiyen kaleci ödülü aldığı turnuvanın en fazla gol atan futbolcusu da Ferizaj takımından çıktı. Turnuvanın tüm ödülleri ise ödül sahiplerine eski klasman  hakemlerimizden Binali Kartal tarafından takdim edildi.

Dostluk ebedi
Müsabakanın ardından finalist takımlar topluca objektiflere poz verirken; Organizasyona imza atan Ali Rıza Yılmaz; 29 Ekim 2023 tarihinden önce aynı bölge de ve aynı tesislerde Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir organizasyon ve aralarında Fenerbahçe yöneticileri ile Fenerbahçe takımının da yer alacağı geniş bir katılım ile düzenleyeceğimiz turnuva da tekrar bir araya geleceğiz. Bu organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.    

merhabaşelale.com




Bu haber 739 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI