Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
DİYORUM Kİ ..!
Tarih: 13-02-2022 13:21:00 Güncelleme: 13-02-2022 13:21:00


1- Eğer; Fetocuların serbest kalmasını istiyorsanız Millet ittifakı adı altında ülke aleyhine ittifakı destekleyin.

2- Eğer; İhaların, sihaların, yaptığımız tankların, savunma sanayisinde yaptığımız silahların imha edilmesini istiyorsanız ve eskiden olduğu gibi tüm bunların Amerika ve İsrail'e satın alınmasını istiyorsanız  millet ittifakını destekleyin.

3- Eğer; yapılmasına karşı çıktıkları şehir hastanelerinin, Marmarayın, Havaalanlarının kapanmasını istiyorsanız, illet ittifakını destekleyin.

4- Eğer;  Ankara'daki Melike Hatun camisinin, Çamlicadaki caminin, Taksimdeki caminin KAPATILMASINİ istiyorsanız ve AYASOFYA tekrar müze olsun diyorsanız, zillet i ittifakını destekleyin.

5- Eğer; şu anda 16 tane ülkedeki askerimizin ülkemize geri gelmesini yani geri çekilmemizi istiyorsanız,  HDPKK nın dağ yapılanması olan PKK  ve PYD için yapılan sınır ötesi operasyonlar dursun diyorsanız resimdeki ittifakı destekleyin.

6- Eğer; Selahattin Demirtaşın ne suçu var ki, serbest bırakılsın diyen bu resimdeki kişilere inanıyor ve Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız hain ittifakı destekleyin.

7- Bu eğerleri kısa kesiyorum ama siz uzun anlayın ve burada ele almadığım ; evlerinizin önüne veya çarşıda arabanızı koyacak yer bulamadığınızı,  diyaliz hastalarının bakıcılarına bile maaş verildiğini, hastanelerde doğumdan sonra tekrar eskisi gibi yeni doğan bebek ve annelerinin doğum ücreti veremedikleri zaman rehin kalınmasını istiyorsanız sözde millet ittifakını destekleyin diye de siz ekleyin.

8- Bağımsız ve bağlantısız ülke olmamızdan rahatsız olan küresel güçlerin oyuncağı olan bu  ittifaktan her karışı buram buram ecdat kanı olan bu cennet vatanı kurtarmak ve devletimizi ve milletimizi korumak için CUMHUR İTTİFAKININ yanında olmak gerekir diyorum vesselam. .

Mustafa EROL.



Bu yazı 3578 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI