Bugun...


MEHMET KÜÇÜK

facebook-paylas
Darısı Manavgat belediye başkan adaylarına!..
Tarih: 17-03-2024 17:08:00 Güncelleme: 17-03-2024 17:08:00


Ankara belediye başkan adaylarından Turgut Altınok mal varlığını açıklamış yada mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş ın açıklaması ile açıklamak zorunda kalmış..

Bu zorla da olsa yapılan açıklama aslında tüm belediye başkanı adayları, meclis üyesi adayları için zorunlu, mecbur olmalı..

Sadece aday olurken değil,her yıl, beş yılın sonunda da bu açıklama,bu mal bildirimi mecbur olmalı ve sıkı bir kontrol altına alınmalı..

Açıklamaya göre dudak uçuklatan bir mal varlığı gözükmekte değerli vatan evladının tapu kayıtlarında..

Allah çok versin, kıskanmak ne haddimize,ne haddime..

Hani bazı arabaların arka camlarında yada kamyon kasalarında ;kıskanma çalış senin de olur..Miras değil alın teri...Babam sağolsun..diye..

Bazı evlerin, işyerlerinin girişlerinde büyük harflerle;Mülk Allah'ın dır ...yazar ya;işte sayın başkan da buna benzer sözlerle, açıklamalarla mal varlığının var oluş nedenlerini Türk ve dünya kamu oyuna duyurmuş..

Tebrikler, teşekkürler sayın başkan, özellikle  Allah böyle zengin, çalışkan,bonkör,tutumlu ve evlat sever bir babayı herkese nasip etsin,bu ne güzel bir baba imiş ki size bu kadar mal ,mülk bırakmış..

Görev yaptığı Keçiören in nüfusu bir milyona yakın,gönül ister ki nüfusu iki yüz ,üç yüz bin olan ilçelerin belediye başkanları da mal varlıklarını ve kimden ,anadan mı ,babadan mı miras kaldığını bir açıkla sa..

Bir açıklarsa..eminim ki bu dudak uçuklatan servete bile dudak uçuklatacak kazançlar, evler dükkanlar,oteller ,arsalar, fabrikalar ortaya çıkar, Türk ve Dünya kamuoyuna;bizde az değiliz,bizim babamızın da eli armut toplamıyordu..dedirtir..



Bu yazı 629 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI