Bugun...


MEHMET KÜÇÜK

facebook-paylas
Bıkmaz,asla vazgeçmeyiz bazı şeylerden..
Tarih: 03-03-2024 08:52:00 Güncelleme: 03-03-2024 08:52:00


Alışkanlıklar ,hani şu,eline geçirdiğini asla bırakmayan kötü alışkanlıklar değil bahse konu olanlar, zaten onları hepimiz biliyoruz..

Yalan söylemek, insanların gözüne baka baka yalan söylemek ,hemde yalan olduğunu en iyi kendimiz bildiğimiz halde yalan söylemekten mesela..

Öyle yalanlar çıkar ki ağzımız dan ,o yalanı duyanların bile yüzü kızarıp ,ayıp olmasın diye söyleyene ;yalan.. külliyen yalan ..diye bağırmadığı bu yalanları söyleyenlerin neden yüzü kızarmaz,dili sürçmez ? merak ediyorum..

Yirmi yıldan fazladır ülkenin yönetimini tek başına ellerinde bulunduranların temsilcileri ..

Yine ,on beş yıldır Manavgat ın yerel yönetimini ellerinde bulunduranların temsilcilerini dinlerken arada bir kendi yüzüme tokat vuruyorum kimselerin görmediği yerlerde..

Başkasın Antalya nın altın yılı,gelsin Türkiye yüzyılı...diyenlere..

Manavgat a en iyi hizmeti biz yaparız, belediyecilik bizim işimiz ..diyenlere..

Ne bu Antalya Manavgat kara yolunun hali?

Nerede doğal gaz?

Yakışıyor mu Manavgat a bu hastane?

Yakışıyor mu neredeyse yarım asırdan fazla bir zamandır kullanılan ,eski , asbestli borulardan zehir taşıyan suyu kullanmak?

Boşa akan Manavgat ırmağının suyunu zemzem suyu fiyatına kullanmak?

Milyonlarca dolar harcanıp da Oymapınar dan , Akdeniz e kadar getirilen, adı İsrail suyu olan projenin çürümeye terk edilmesi hangi bahaneye sığdırılır merak ediyorum..

Yakılan ormanları bile kısa sürede paraya çevirenlerin sahip olduğu o şark kurnazlığı,cin fikirlerle dolu kafalarında böyle bir projenin atıl vaziyette yatmasını önleyecek hiç bir fikir yok mu acaba?

Seçimden seçime söylenen binbir yalanlardan bıkıp usanmayan sözde siyasetçilere söylenecek çok şey var amma;at terli yemiyor artık diyelim de gerisini onlar anlasın..

 



Bu yazı 650 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI