Bugun...


MEHMET KÜÇÜK

facebook-paylas
Ziyaretler ne güzel bir farkındalık..
Tarih: 29-02-2024 00:36:00 Güncelleme: 29-02-2024 00:36:00


Türk kültürünün vazgeçilmez alışkanlıklarından biridir ziyaret..

İnsanların ,kurum ve kuruluşların birbirlerini ziyaret edip,hal hatır sorması,en önemlisi de fikir alışverişinde bulunması hep olması gerekenlerden dir..

Akıl akıldan üstündür ..

Fikirler,bilgiler paylaşıldıkça çoğalır, değer kazanır .

Ziyaretlerin sohbete dönüşmesi aslında fikirlerin , bilgi ve birikimlerin masaya yatırılması, paylaşılması,elden ele,beyinden beyine aktarılması dır bence.

Bilgili, tecrübeli insan sayısının hiçte az olmadığı Manavgat ta ,ne yazık ki bilgi paylaşımı konusunda aynı bolluk yok .

Aralarında bulunmaktan gurur duyduğum İyi parti Manavgat ilçe teşkilatı,ilçe başkanı Esma Kara ve belediye başkan adayı Mustafa Erol, belediye meclis üyesi adayları ile ziyaretine gittiğimiz Manavgat ın en büyük sivil toplum kuruluşu Matso da , Matso başkanı Seydi Güngör, meclis başkanı Sedat öz, başkan yardımcısı Ali Özen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Türk misafir perverliğinin en güzel örneklerinden birisini gördük .

Sıcacık karşılamanın ardından oturduğumuz büyük toplantı masasında Manavgat ın bir çok sorunları dile getirildi..

Hem Matso başkanı,meclis başkanı, başkan yardımcısı,hemde İyi partinin içerisinde bulunanların Manavgat sorunlarını çok iyi bildikleri için, sohbetin akıcı olması da gayet normal idi .

İyi partinin belediye meclis üyesi adayları arasında bulunan değerlerden birisi, yaptığı her işi alnının akıyla çıkmış olan İsa Şanlı nın masaya yatırıldığı, bilinen adıyla İsrail suyunun atıl durumdaki hali dakikalarca konuşulup gündem oluşturdu..

Bu ve bunun gibi kaç tane uyuyan sorunlarının öyle yada böyle gündeme getirilip çözüm yolları bulunmalıdır,bu da ancak böyle, alanlarında bilgi ve tecrübe sahibi olan Manavgat evlatları sayesinde olur, teşekkürler Matsonun değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri..



Bu yazı 577 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI