Bugun...



Vicdansızlar! Yağmacısı bitmeden şimdi de kira fırsatçısı çıktı..

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Elazığ'a giden depremzedeler, asrın felaketi sonrası bölgede kira fiyatlarının 4'e katlandığını iddia etti. Mağdurların şikayetleri üzerine valilik inceleme başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2023 16:13

Vicdansızlar! Yağmacısı bitmeden şimdi de kira fırsatçısı çıktı..

 

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Elazığ'a giden depremzedeler, kira fiyatları karşısında şaşkına döndü.

Kentte depremden önce 800 lira kadar olan kiraların 4 kat arttığını söyleyen depremzedeler, olay üzerine şikayette bulundu.

 

Deprem mağdurları ev bulmak için gittikleri Elazığ'da, hem ev bulamamaktan, hem de bir anda yükselen kiralardan şikayetçi.

Elazığ'a giden depremzedeler, deprem öncesinde 800 lira olan bir dairenin fiyatının neredeyse 4 katı arttığını belirtirken, daha önce bir rakamda anlaştıkları ev sahiplerinin de fikir değiştirdiğini söylediler.

Elazığ Valiliği şikayetler üzerine çalışma başlattı. Mağduriyet yaşayanların şikayet başvurularını Haksız Fiyat Artışı Şikayet Sistemi üzerinden iletmeleri istendi.

DARISI MANAVGAT’ın BAŞINA

Elazığ’da yaşanan fahiş kira artışlarına devletin hemen el koyması,Manavgat’lı kiracıları da umutlandırdı.Bu olayı duyan kiracıların Manavgat’ta ki fahiş kira fiyatlarına Antalya valisi başta olmak üzere,Manavgat Kaymakamı,Manavgat belediye başkanı ve siyasi partilerin el atarak yüzde 500 zam yapan ev sahiplerine gereken cezaların kesilmesini istemekte.

 

merhabaşelale.com




Bu haber 215 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI