Bugun...



TÜRK ASKERİNE KALKAN ELLERİ KIRALIM...

“Manavgat’ta İş Var” sloganı ile gerçekleştirilen istihdam fuarının açılış töreni İdlib’te 33 askerin şehit edilmesi nedeniyle kısa bir programla gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2020 15:59

TÜRK ASKERİNE KALKAN ELLERİ KIRALIM...

“Manavgat’ta İş Var” sloganı ile gerçekleştirilen istihdam fuarının açılış töreni İdlib’te 33 askerin şehit edilmesi nedeniyle kısa bir programla gerçekleştirildi.Açılış konuşmasını MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptı. Başkan Boztaş dün akşam saatlerinde 33 askerin şehit edilmesi gibi acı haber aldıklarını belirterek “Yüreğimiz yanıyor, 33 tane şehidimiz var, gazilerimiz var. Allah rahmet eylesin, cennetleri mekan olsun, Peygamber efendimize komşu olsunlar. Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Yüce Türk milletine sabrı cemil niyaz ediyorum. Her şeye rağmen bunun kökü kazınmalı, Türk Milleti’ne Türkün Askeri’ne uzanan bu eller, kollar kırılıncaya kadar nereye kadar gidilmesi gerekiyorsa oraya gidilmeli. Bunun sonucunda aç kalacaksa kalalım. Bunun karşılığı mutlaka verilmeli” dedi.

Millet olarak metanetimizle bütün zorlukları aşarız
  Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak sabrımızla, metanetimizle bütün zorlukları aşmasını bilmişizdir. Bu konuda geçmişimize bakmak yeterlidir. O yüzden ben bütün vatandaşlarımıza metanet diliyorum, sabır diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm 
Türk Milleti’nin başı sağ olsun.
Sabırla zorlukları aşan bir milletiz, bunun yanında da çalışmaktan hiç vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Başımızda 10 yıldır süren bir drama, dünyanın bakışı çok vahşice ve insafsızca. Bu bizim içimizi kanatıyor ama çok da yapılacak bir şey yok. İnşallah bu vahşet çok kısa zamanda sona erer. İnsanlık tarihine geçen bu dram sona erer. Ben yaşasın zalimler için cehennem diyorum” diye konuştu.




Bu haber 248 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI