Bugun...



TÜRÇEV VE KITUYAD'DAN MAVİ BAYRAK DAYANIŞMASI..!

TÜRÇEV Antalya Koordinatörü Mustafa Ergiydiren, Kıtuyad Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ergin ve Kızılağaç Turizm Merkezi Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu Mehmet Ergin Kıtuyad Merkezinde bir araya gelerek 2022 yılı Mavi bayrak etkinliklerini ve 2023 yılında yapılacak olan faaliyetleri değerlendirdiler.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2022 11:57

TÜRÇEV VE KITUYAD'DAN MAVİ BAYRAK DAYANIŞMASI..!

Türçev Antalya Koordinatörü Ergiydiren, Kıtuyad Başkanı Ergin ve Yerel Sorumlu Ergin’in Kızılağaç Turizm Merkezinde bir araya gelerek gerçekleştirdikleri görüşmede; 2022 yılı ve öncesinde yapılmış Mavi Bayrak çalışmaları ve çevre etkinlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşme de ayrıca 23-25 Kasım 2022 tarihlerinde Side Star Resort Hotel Manavgat’ta yapılacak olan 14. Mavi Bayrak Yerel Sorumlular Semineri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Osman Ergin; Kıtuyad başkanı olarak ilk göreve geldiğimizde Kızılağaç Turizm Merkezi olarak, Türkiye’de tüm tesisleri mavi bayrak ödüllü tek turizm bölgesi ünvanını kazanmıştık. Pandemi sonrası gelinen süreçte ise Türk turizmini olumsuz etkileyen pandemi ve savaş benzeri olumsuzlukların etkisini yitirmesinin ardından bu ünvanımızı 2023 yılında yeniden devam ettirmek adına şimdiden kolları sıvadık ve bir araya gelerek çalışmalarımıza şimdiden başladık. Dedi.

 

TÜRÇEV Antalya Koordinatörü Mustafa Ergiydiren ise bilindiği üzere; Antalya Sadece Türkiye değil Dünya da en fazla mavi bayrak ödülüne sahip plajları ile ön plana çıkmaktadır.

Bu yönü ile Antalya 229 Mavi Bayrak ödüllü plajı ile Dünyanın en çok mavi bayraklı plajı olan bölge özelliğini sürdürmektedir. Antalya’nın mavi bayrak ödüllü plajı olan Manavgat destinasyonu da 89 Mavi Bayraklı tesise ev sahipliği yapmakta olup; bu sayının arttırılması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

 

Bu bağlamda da Manavgat Bölgemizde faaliyet göstermekte olan Side Star Resort Hotel’de 23- 25 Kasım 2022 tarihinde 14. Mavi Bayrak Yerel Sorumluları Semineri yapılacak olup; 70 ile 90 kişi arasında katılımcı ile yeni yerel sorumlu adaylarımı sertifikalandırılacaktır. Dedi.

 

merhabaşelale.com




Bu haber 553 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI