Bugun...



MYP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜLBEYAZ KURT MANAVGAT'TAYDI...

Milli Yol Partisi Antalya Milletvekili adayları Seçim Çalışmalarına Manavgat Semt Pazarında pazarcı esnaflarıyla dert dinleyip,fikir alışverişinde bulunup, sohbet etti.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2023 14:42

MYP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜLBEYAZ KURT MANAVGAT'TAYDI...

14 mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimi için her partide olduğu gibi Milli Yol partisi Antalya Milletvekili adayları Gülbeyaz Kurt ve Hacer Buyruk ile Kurucu üyesi Mehmet Çayır Manavgat’ta semt pazarında vatandaşlarla buluştu.

MYP Antalya milletvekili adaylarından Gülbeyaz Kurt seçim çalışmaları kapsamında başlattıkları vatandaşlarla buluşma gezisi çalışmalarında olumlu tepkiler aldıklarını,vatandaşların MYP’ye  olan güvenin tam olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında partisinin ortaya koyduğu ilkelerin ve projelerin uygulanmasının önemini belirterek; “Destek sizden, uygulamak bizden” dedi.

Gülbeyaz Kurt pazarcı esnaflarıyla Çok güzel ve verimli bir çalışma olduğunu . Emeği geçen Mehmet Çayır Başkanıma , Hacer Buyruk bacıma, Yılmaz Derin vekilime ve Eşim Tevfik kurt a çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun dedi..

Merhabaşelale.com

 




Bu haber 275 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI