Bugun...



MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI..

Isparta İyi parti milletvekili Dr.Aylin Cesur muhtarlar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak muhtarlar gününü kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2022 14:26

MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI..

Bugün 19 Ekim. Vatandaş ile devlet arasındaki iletişim ve bağlantı için köprü vazifesi gören, görev yaptıkları köy ve mahallelerde demokrasinin temel yapıtaşı olan muhtarlarımızın günü. Yerel yönetimlerin en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımız, bağlı bulundukları köy ve mahallelerde vatandaşların dertlerine derman olmak, sorunlarına çözüm bulmak için canla başla çalışan, gecesini gündüzüne katarak kendisini bu göreve layık gören vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışan demokrasimizin en önemli temsilcilerindendir.

Muhtarlar yalnızca görevli bulunduğu köy veya mahallenin sorunlarını çözmek, ilgili makamlara iletmekle kalmazlar, bölgelerindeki huzuru, toplumsal barışı, anlaşmazlıkları ve sorunları çözmede de çok önemli görev alırlar.

Köy ve mahallelerimizin sorunları için başvuracağımız bilgi kaynağımız muhtarlarımız, Türkiye Cumhuriyeti’mizin ve demokrasimizin teminatı ve uygulayıcısıdır aynı zamanda.

Daha İYİ Türkiye’yi yapacağımız yolda, başarmak için en güvendiğimiz yol arkadaşımız olarak gördüğüm, demokrasimizin teminatı ve baş tacımız muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” kutluyor, sağlık ve esenlik dolu günler temenni ediyor, hayatta olmayan muhtarlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

Dr. Aylin Cesur

İYİ Parti Isparta Milletvekili

 

mustafakutun

merhabaşelale.com




Bu haber 209 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI