Bugun...



BU MİNİKLER KUR'AN-I KERİM-İ OKUYORLAR..!

Manavgat Müftülüğüne bağlı İbrahim Atalay 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 11 öğrenci için program düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2022 14:09

BU MİNİKLER KUR'AN-I KERİM-İ OKUYORLAR..!

Düzenlenen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve hadis-i şerifler okudu. Öğrencilerin oratoryo ve tiyatro gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı. Öğrencilerin sevinçlerine İlçe Müftümüz Abdullah Eroğlu, Kur'an Kursumuzun banisi İbrahim Atalay, ailesi ve öğrencilerin velileri ortak oldu. Öğrencileri ve velilerini tebrik eden  İlçe Müftümüz, öğrencilere taç giydirdi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

4-6 YAŞ GURUBU

programda “4-6 Yaş Kur’an Kurslarının Önemi ve çocuk eğitimi” konulu bir konuşma yapan İlçe Müftümüz, “4-6 Yaş  Kur’an Kurslarımızda öğrencilerimize Allah’ın kelamı Kur'an-ı Kerimi, Peygamber Efendimiz’i ve ahlakını öğretiyoruz. Bununla birlikte kısa sureler ve dualar öğretiliyor. Ayrıca; İslam’ın şartları, imanın şartları, İslamın görgü ve kuralları, milli ve manevi değerlerimiz de yaşlarına uygun bir şekilde öğretilmeye gayret gösteriliyor.

MÜFTÜ EROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

İlçe Müftülüğü olarak İlçemizde ki tüm mahallelerimizde 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarımızı yapmayı hedefliyoruz. Bu yaşlarda öğrenilenler çocuklarımız tarafından unutulmuyor. Çocuklarımıza kimlik kazandırmada bu kurslarımızın büyük bir önemi var. Hayırseverlerimizin 4-6 Yaş Kur'an Kursu yapma konusunda  desteğini bekliyoruz. Bugün bu anlamlı programı düzenleyen, öğrencilerimizin yetişmesinde özveriyle görev yapan ve büyük emek sarf eden Kur’an Kursu Öğreticimiz Rabia Çetin'e, bizlere güvenip yavrularını bizlere emanet eden velilerimize, Hayırsever İbrahim Atalay Bey'e ve ailesine, Kur’an Kurslarımızı inşa eden ve maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Program, Öğrencilere çeşitli hediyelerin takdimiyle sona erdi.

Mustafakutun

merhabaşelale.com




Bu haber 520 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI