Bugun...



BBP GENEL BAŞKAN ADAYI DERİN’den AÇIKLAMA ;

UNUTULMAMALIKİ Türk milleti insanlık âleminin en samimi bir ailesidir.ALLAHIN İZNİYLE...Güzelliklere birlikte imza atacağız.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2020 13:34

BBP GENEL BAŞKAN ADAYI DERİN’den AÇIKLAMA ;

DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM ,İnanıyorum ki bu mesuliyet dolu göreve inançlı imanlı Türk islam ahlakı ve faziletiyle feyizlenen ülkemizin geleceğine birliğine bütünlüğüne ahlakına şerefine haysiyetine sahip çıkan hizmet eden alperen bir genç nesil yetiştirmeye vesile olarak bütün gayretimle layık olmaya çalışacağım.

VATANIMIZIN ve MİLLETİMİZİN ciddi derecede dayanıklı cesur imanlı yürekli vatansever gençliğe ihtiyacı vardır.Dünya Türklüğünün, İSLAM dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olmaya namzet bir ALPEREN gençlik yetiştirmekten başka çaremiz yoktur.

UNUTULMAMALIKİ

Türk milleti insanlık âleminin en samimi bir ailesidir.ALLAHIN İZNİYLE...

Hedefimiz vatanımıza milletimize bayrağımıza dinimize ülkümüze bağlı, HÜRRİYETLERİNDEN TAVİZ VERMEYEN , TÜRK LÜK GURUR VE ŞUURU , İSLAM AHLAK VE FAZİLETİYLE feyizlenen huzurlu, edep sahibi, kendisine ve topluma yararı dokunan kâmil insanlar yetiştirmektir.

Bu yol kutlu bir yoldur,

Niyeti hâlis olanın kurtuluş yoludur,Rabbim bu yolda hâlis niyetler ile gidenlerden râzı olsun...Büyük DAVALAR, büyük MÜCADELELER ister, çile, sabır kararlılık ister. Rabbim ÜLKÜMÜZE yakışır hareket etmemizde bize yardımcı olsun.AMİN.

Yılmaz DERİN

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ

GENEL BAŞKAN ADAYI




Bu haber 289 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI