Bugun...



ADI TEKRAR "MANAVGAT LİSESİ" OLDU..!

Manavgat’ın ilk Lisesi olarak 1968 yılında eğitime başlayan Manavgat Lisesi bu özelliği ile Manavgat’ın en köklü geçmişe sahip okulu olma özelliği taşır.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2022 06:44

ADI TEKRAR

Binlerce öğrencinin mezun olduğu okul, 2013 yılında adı değiştirilerek  “Fatih Anadolu Lisesi” adını almıştır. Bu adla eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okulumuzun, geçmişten gelen tarihi kurum kültürünü korumak ve okulun açıldığı ilk adı olan “Manavgat Lisesi” adını yaşatmak amacıyla Manavgat Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yoğun gayret ve çabalarıyla Milli Eğitim Bakanlığının uygun görüşü ve 16 Eylül 2022 tarihli Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla isminin tekrar “Manavgat Lisesi” olması kararı alınmıştır.

Böylelikle 1968 yılında Manavgat’ın ilk Lisesi olarak hizmet veren Manavgat Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının e-okul ve MEBBİS sistemlerinde ilk adına kavuşarak  Manavgat Lisesi adıyla tanımlanmıştır.

Köklü bir tarihi kültüre sahip olan okulumuzun ilk adı olan “Manavgat Lisesi” adını alması sürecinde maddi manevi destek veren tüm yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz.

Manavgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun.

 

merhabaşelale.com

 




Bu haber 315 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI