Bugun...


MEHMET KÜÇÜK

facebook-paylas
Kaçınılmaz,bildik sona doğru yol alıyoruz,doğup dünyaya gelen her canlı gibi..
Tarih: 29-05-2024 06:07:00 Güncelleme: 29-05-2024 06:07:00


Farklı yerlerde, değişik şartlar da olsa da aynı dünyanın insanları, canlıları olarak çıktığımız bu yol , aynı adrese , bilindik yere çıkıyor..

Kimileri için daha başlamadan,yada başlangıçtan kısa bir zaman sonra biten bu yolculuk, kimileri için yolun yarısında, kimileri için de upuzun bir yolculuk tan sonra biter .

Bu yol öyle yada böyle bitecektir,bitmemesi mümkün değildir ve bunun bir çaresi de yoktur..

Bu yolculuğun bitimi ne yazık ki bir yüz metre,iki yüz metre,beş bin ,on bin metre ,kırk iki bin yüz doksan beş metre yarışlarında olduğu gibi alkışlarla kutlanmaz,birinci bitirene madalya,kupa verilmez..

İster kısa,ister uzun olsun,bu yolculuğun, böyle yolculukların sonunda sevincin yerine üzüntü, madalya, kupanın yerine göz yaşları vardır..

Son günlerde, Manavgat ta sıklıkla şahit olduğumuz bu yolculukların bitiminin en sonunu pazar günü, Manavgat ın yetiştirip Türk milletinin emrine sunduğu güzel evlatlarından, Ahmet Ali Erol ile yaşadık..

Orta mesafeli bir yolculuk du sevgili Ahmet Ali Erol un yaptığı..

Daha yürüyeceği uzun yollar , Türk milletine , Manavgat a yapacağı çok önemli hizmetleri,yerine getireceği görevleri vardı..

Yarım asırdan on beş fazla yılda yaptıkları hep övgü ile anılacak ,gönüllerdeki yeri , silinmeyecek Manavgat lılardan birisi olan sevgili Ahmet Ali Erol gülümseyen yüzü, sevecen, babacan, uzlaşmacı hali ile ,siyaset adamı olmasına rağmen günümüzde ki bir çok siyaset adamından farklı idi .

O ,benim gözümde günümüz Ahmet Uluçay ı,Amat ağası idi .

Siyaset sahnesinde görmeye pek de alışık olmadığımız, kavgadan,kısır tartışmalar dan uzak ,her görüşten vatan evlatları ile dostluklar arkadaşlıklar kurabilen, onları kucaklayabilen birisi idi..

Geçen yıl partisinin ilçe kongresi öncesi rast gelip ayak üstü sohbetimizde ;hayır mı başkan ne yaparsın dediğim de; yönetim kuruluna arkadaşlar arıyorum deyince,beni de yazabilirsin .. dediğim de ki içten gülümsemesini,arada uğrayıp da ;bir çayını içmeye geldim . dediğim parti binasında ki dostane karşılamasını yaşadığım sürece unutmayacağım, tıpkı Manavgat a yaptığın güzel hizmetleri unutmayacağım gibi.

Mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin sevgili kardeşim, Manavgat ın güzel evladı Ahmet Ali Erol..



Bu yazı 1772 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI