Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
TÜRKÜM DEMEKLE TÜRK OLUNMUYOR..
Tarih: 31-03-2023 14:34:00 Güncelleme: 31-03-2023 14:34:00


2023 seçimleri ne AKP,ne CHP içindir.Seçim ya Tayyip Erdoğan’la Türkiye yüzyılı yada Kılıçdaroğlu ile çöküş yılı olacaktır.

 

Millet ittifakı adı altında birleşen,ancak millet’le hiç alakası olmayan 6’lı masada(gerçekte 7’li masa); Ateist,cumhuriyetçi,fetöcü,pkk’cı,komünist,İslamcı  ve Türkiye düşmanı emperyalist güçlerin emirleriyle hareket eden parti başkanları var..

Emperyalistlerin insancıkları.

CHP’nin yüzünden ATATÜRK,HDP’nin yüzünden KÜRT,FETÖ’nün yüzünde İSLAM Maskesini kaldırdığınızda hepsi aynı yerden yönetilen batının emperyalist haçlı ruhlu gözü dönmüş İSLAM ve TÜRK düşmanlığını rahatça görebilirsiniz.

40 bin vatandaşımızın(asker,polis,öğretmen,kadın,çocuk,kürt) katili dağdakiler video çekip resmen 6’lı masaya sahip çıkın diyor.Sen de bunları duyup hala 6’lı masaya oy vereceğim diyorsan sende onlar gibi vatan hainisin.

Türk’üm,doğru’yum,çalışkan’ım diyerek ; ne Türk olunuyor,ne de çalışkan olunuyor maalesef.

Türk’sen şunu unutmayacaksın ; Türk’üm deyip Türk’e mezar kazanlarla fingirdeşerek Türk olunmaz.

Bunlar nasıl lider

MHP’de iken “babam ülkücü”,CHP’ye yanaşınca “babam CHP’li”  en sonunda da “babam aslında HDP kurucusu”diyenler var 6’lı masada.

Ölü insanlara ameliyat yapıldı diye paraların alındığı,25 dolarlık stentin 2500 dolara,1.4 milyonluk röntgen cihazının 350 milyona alındığı bir kurumun başı olan zatın bugün kalkıp Akp’ye oy verenleri harama ortak olmakla suçlamasına ne demeli ?

Avrupa bizi sevsin diye, alfabelerini,kıyafetlerini,şapkalarını,müziklerini,hukuklarını,takvimlerini,modalarını aldık.Musul’u,Kudüs’ü,Batı Trakya’yı,Ege adalarını ve Ayasofya’yı verdik o Türk düşmanı devletlere.Ama gelin görün ki yinede sevemediler bizi..Çünkü ,onlar Türkiye’yi istiyor ve bilin ki 15 temmuz’da bunun denemesiydi.

Ve,şimdi artık maskelerde atıldı 6’lı masada Hdp’de  var.Bu resmen Türk milletine hakarettir.

Hani İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Milliyetçiliği,Türkçülüğü,vatan severliği ile böbürlenip,her fırsatta masada Hdp olursa biz yokuz diyordu. Oysa ki o hala birlikte kazanacağız tarih yazacağız demeye devam ediyor kendilerinin milliyetçi olduklarını iddia eden kardeşlerim,abilerim,bacılarım bu ayak oyunlarına daha ne kadar sessiz kalacaksınız. Acaba bu gaflet uykusundan ne zaman uyanacaksınız yarın iş işten geçtikten sonra mı ?

Uyan vatandaş

Eğer bir Türk evladı milyarlarca dolarlık yatırımlar yaparak Türkiye’yi Atatürk’ün dediği münhasır medeniyetler seviyesinin en üst basamağına  çıkartmasına rağmen Ülkeyi batırdı diyenler varsa ve onlar “bütün Milli projeler( uçaklar,sihalar,ihalar,denizaltılar,petrol arama,nükleer enerji) ve diğer yatırımları,projeleri durduracağız,diyen adamı kurtarıcı olarak görüyorsa ,onun ya akli dengesi ya da kanı bozuktur.

Menfaatçi bir tür yetişti ülkemizde

Ve o kişi halen İMF’den,emperyalist güçlerden para alarak Türkiye’yi kalkındıracağız diyorsa ,vatandaşta buna alkış tutuyorsa vay Türkiye’min haline.  Hdp zaten şartlarını kabul ettirdiği masaya Az bir zaman sonra da  Vatana ,İstiklale, İstikbale ,Hürriyete, dinimize,Ezana ,Cumhuriyete dair değişsin,yok edilsin emirlerini vereceği sinyallerini konuşmalarında dillendirirken sözde 6’lı masadakilerde biri çıkıp DUR bakalım diyemiyor.Çünkü hepsi bir koltuk,makam peşine düşmüşler.

Bunu da zaten her bir başkan kılıçdaroğlu’dan alacağı milletvekilliği,bakanlık pazarlığı yapmaktan başka düşündükleri yok.

İbriği hastane’den.musluğu barajdan büyük gören bir kitle varsa ve siz buna şaşırıyorsanız,algı yönetimi nedir bilmiyorsunuz demektir.

Yerli otomobile eşek heykeli kadar ilgi duymayan,samanı,soğanı,patatesi konuştuğu kadar,yerli otomobili,Milli silahları ve  denizaltını konuşmayan hastalıklı bir canlı türü yetişti ülkemizde. Hayırlısı olsun bakalım.Sonu ne olacak ?

 

 

 

 



Bu yazı 4077 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI