Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
ŞU MANAVGAT'TAN BİR 'GAZETECİ EFE' KARDEŞİM GEÇTİ..!
Tarih: 19-02-2022 17:40:00 Güncelleme: 19-02-2022 17:40:00


Hakan kardeşim rahmetli olalı iki yol oldu.Allah rahmet eylesin.

Hayat böyledir işte.Bir varsın bir yoksun.Bu gün kaç kişi anar seni.Manavgat’ta yaptıklarınla,güzelliklerinle bilmiyorum.Ama sen benim haber sitemde duruyorsun halen..

Sen benim için bir kardeş,bir arkadaş,iyi kötü günde dert ortağıydık seninle.Dertleşirdik her şeyi,birbirimize akıl vermeye ,sahip çıkmaya çalışırdık birbirimizi.

En acı,kötü günlerin dert ortağıydık seninle,hiç kimseyle paylaşmadığın dertlerini,sevinçlerini,özlemlerini,dileklerini benimle paylaşır ufakcık ta olsa moral bulmaya çalışırdık birlikte.

Hayat sadece yıpratmıştı seni,neden mi ?.

Yaptığın iyilikler,insanlıklara,güzelliklere insanların seni anlamaması,senin gazeteciliğini kullanması zaman zaman seni yormaya başlamıştı.Sende bunun farkındaydın.

Güzel düşüncelerin vardı..

Yapacak ve hayata geçirecek projelerin vardı ,nasip olmadı.

Kaderden öte yol gitmiyor.

Sen,Manavgat basın camiasının her zaman takdir edilecek beyefendi,temiz ruhlu,yardımsever bir neferiydin.Mekanın cennet olsun.

Seni bu satırlara sığdırmanın imkansız olduğunu biliyorum.Yazmak istediklerim yeniden boğazıma düğümleniyor vefatını öğrendiğim iki sene önce  olduğu gibi.

Elbet bir gün herkes ölecek ama senin genç yaşta ölmen beni çok üzdü. Seni hiç unutmayacağız kardeşim. Canın sıkıldığı zaman beni ara diyordun. Söyle şimdi canım sıkıldığı zaman, seni özlediğim zaman kimi arayayım.

Daha biz seninle büyük işler yapacaktık, büyük hayallerimizi gerçekleştirecektik. Böyle gitmek oldu mu be güzel kardeşim

Yaşadıklarımı bir bir sana anlatıyorum benim can dostum. Ama sadece ben konuşuyorum.Mezarının başına da gelemiyorum. Yokluğunun ikinci yılı oldu ama senin yokluğunun acısı bende ilk günkü gibi taze. İki yıl boyunca seni düşündüm, seninle beraber haberlere gittiğimiz neşeli günlerimizi düşündüm. Ne zaman bir cenaze görsem, ne zaman ölüm lafını duysam hemen seni hatırlıyorum, yüreğim yanıyor, kalbim sızlıyor.

Derlerdi ya kötüye bir şey olmaz iyiler fazla yaşamaz. Sende çok iyi biriydin canım kardeşim. Rabbim mezarında huzur içinde yatırsın, mekanın cennet olsun..

 



Bu yazı 3386 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI