Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR..
Tarih: 02-03-2021 12:40:00 Güncelleme: 02-03-2021 12:40:00


Kardeş kardeşe bunu yapar mı?
Tabi ki 'hayır...

' Peki, kardeşin kardeşe yapmaması gereken hainliği düşmanlığı aynı inancın sahibi insanları yönetenler yapar mı? Ona da cevabımız hayır... İşte tam da bu noktada Türkiye'ye yapılan operasyonların/hainliğin perde arkasına baktığımızda kardeşin kardeşe yaptığı,kısaca insafsızlıkların haddinin hesabının olmadığını görürüz.


Kentlerin kaderi coğrafya zenginlikleriyle değil insan zenginlikleriyle ön plana çıkar...
Her daim dostluk ve ilgilerini esirgemeyen vatansever insanlarımıza teşekkürlerimi  iletmek isterim.
İşte bu düşüncelerin ışığı ve güzel insanların gönül zenginliği altında siyasilerin birlikteliği ülkemiz açısından önem kazanmakta.
Manavgat’ı irdelediğimizde bölge kendi başına paha biçilmez bir değer ve bir tez konusu...
Tüm yaşanmışlığı ile her ne kadar siyasilerde ki serzenişler, kutuplaşmalar ve yapılmaması gerekenler duyarsızca yapılsa da, önce Manavgat için,vatandaşı için,ülkesi için gecesini gündüze katan Manavgat’ın Yörük çocuklarının ülkemizin dört bir yanına yayılan değişik kademelerde ki başarıları bizlere umut vermekte..

 

Abd’ye karşı birlik günüdür…

 

Türkiye’nin bir  saldırı altında ve bununda baş mimarlarından Amerika’nın başı çekmesi ülkesini,bayrağını seven insanları tedirgin edip düşündürmektedir.

Amerika tüm hırçınlığı ,Pkk’ya ve Yunanistan’a verdiği destek ve de burnu büyük tavırlarıyla dünya ülkelerini,Nato’yu,Birleşmiş Milletleri ve Avrupa birliğini takmadan,umursamadan elindeki argümanlarla üzerimize gelmeye devam ediyor.
Teslim alınmak istenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan değil...
Türkiye’dir..

Şu noktaya dikkat çekmek isterim “ Sanmayın, bu saldırının arkasında sadece ABD var... Kardeş ve Müslüman diye bildiğimiz ülkelerde var,maalesef...

 kelimelerin boğazımızda düğümlendiği bir başka gerçekte,Türkiye topraklarında yaşayan,milletvekili olan sözde Atatürkçü,Milliyetçi,aydın ve ileri görüşlü olduğunu iddia eden bazı siyasetçi ve kesimlerin ülkemize saldıran,teröristleri destekleyen bu emperyalist güçlerle hareket etmesi ve ülkemizin altına dinamit koyması ne kadar acı ki.Vah böylelerine yazıklar olsun..

 

Dahası, ülkemiz içindeki bazı kesimler gibi 'Maalesef...' 'Üzgünüm...' 'Kırgınım...' Gibi kelimelerle nezaketli tepki gösterebilirsiniz...Ancak,şunu iyi bilmek lazım ki,
Tepki kadar oyunun ne denli kurgulanmış olarak  hayata geçirildiğine dikkat çekmek istiyorum.
Gün, ayrışma,bölünme,ikilik çıkarma,düşmanların ekmeğine yağ sürme günü değil bütünleşme,birlikte hareket etme,bir olma günüdür...Biz,önce düşmanlarımıza Türkiye’nin kim olduğunu gösterelim. Sonra kendi içimizde hesaplaşırız..

 Unutmayalım ki “Bir ve Biz” olduğumuzda Türkiye oluruz...

 



Bu yazı 1349 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI