Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
MANAVGAT'TA MAKAM KOLTUĞUNDA OTURANLAR …!
Tarih: 14-01-2022 14:14:00 Güncelleme: 14-01-2022 14:18:00


Manavgat’ta görünen o ki,bir çok kurum kuruluş,oda başkanları,dernek başkanları,resmi kurumların en önde gelenleri dahi  Manavgat’ta ne kadar gazeteci var olduğunu bilmiyor..

Yahut biliyor da işine geleni davet ediyor ve onlara haber veriyor.Diğerlerini gazeteciden saymıyor.İşte burada yanılıyorlar.Bakın sizler birer yetkili müdür,başkan,yönetici olarak öncelikle Manavgat’ta ki tüm gazetecileri bileceksiniz,bilmek zorundasınız da.Ha,ben işime geldiği gibi,kafama göre hareket ederim diyorsanız,o sizin bileceği bir iştir.O zaman beğenmediğiniz gazetecilerde sizler kendini hatırlatır hem de öyle bir hatırlatır ki bir daha unutamazsınız.Efendiler sizler her bir gazeteciye telefon açarak veya mesaj atarak haber verirsiniz.O gazeteci gelir veya gelemez .(vardır bir sıkıntısı).Hatta haber yapar ya da yapmaz.Onun tasarrufundadır.Siz,ayırım yaparsanız,bazılarını küçümserseniz bir gün haber olduğunuzda şaşırmayın.Hatta o şeffaflıktan,eşitlikten,sizler baş tacımızsınız gibi gazetecileri yalandan övücü cümlelerle kamu oyunu kandırmakla kendinizi pür zeka zannetmeyin,ancak kendinizi  kandırır günü birlik avunmuş olursunuz.Haa,birde geçmişte de böyle ayrımcılık yapılmıştı,hatta o zamanlar makam sahipleri bazı gazeteciler cemiyet başkanları veya üyeleriyle görüşerek bilgi aldıklarını ona göre gazeteci çağırdıklarını belirtmişlerse de sonra olay bazı densiz gazetecilerden kaynaklandığı gün yüzüne çıkmıştı.

Dahası o günlerde bazıları sarı basın kartı terbiyesizliğinde bulunmuştu,sonradan basınla ilişkisi olmayan bir çok kişiye bazı gazetelerin sarı basın kartı verdiği duyulmuştu.Bir arada ,Manavgat’ta birden fazla gazeteciler cemiyeti kurulmuştu.Burada bir cemiyet genel merkezi Manavgat olanı tek tip eşleride dahil takım elbiselerle haberlerde.toplantılarda gövde gösterisi yapmıştı.Demem o ki,gazeteciler kendi aralarında ayrımcılık yapma gafletine düşmüşlerdi.Sonunda o günlerde unutuldu gitti. Velhasıl Manavgat’ta makam sahibi kişiler gazeteciler arasında diyalog kuramamakta,ayrımcılık,beğenmemezlik ve terbiyesizlik yapmaktadır.Şu ana kadar bazı başkanların ayrımcılığı gözüme çarptı.10-13 ocak tarihleri arasında Manavgatın güzide Üç başkanının daha şu birkaç gün içerisinde bazı gazetecilerle yaptıkları toplantılarda paylaştıkları gazeteci fotoğraflarına bakarsak bu başkanların ya büyük hatası kendinde ya da basın danışmanı ve sekreterlerinin hatası gibi sırıtmakta.

Acaba,diyorum koltuk sahibi beyler sizlerin gazeteci ayrımcılığından haberiniz yok mu ? Olabilir mi böyle bir şey ?.Mümkün mü ? desem ,ne dersiniz ?????

Bunlar birer hatırlatmadır,umarım herkes buradan bir ders çıkarır da şu ayırımcılıktan,beğenmemezlikten,bencillikten,ukalalıktan uzaklaşır..

Kısacası eğer Manavgat’ta bir koltukta oturmakta iseniz,ister sizin haberinizi yapsın,yapmasın,sizinle arası iyi olsun veya olmasın yeter ki siz ayırımcılık yapmasanız her gazeteciye eşit davransanız iyi,hoş olur bence….

 



Bu yazı 3186 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI