Bugun...


MUSTAFA KUTUN

facebook-paylas
01 MAYISTA KURTLARINI DÖKENLER !!
Tarih: 05-05-2021 17:08:00 Güncelleme: 05-05-2021 17:08:00


Pandemi kapanmasında dahi 1 Mayıs işçi bayramı kutlandı iyi mi ?

Hani bir dönemlerde "bahar bayramı" yaptıkları şu 1 Mayıs canım..Tek derdimiz 1 mayısı kutlamak kaldı iyimi ?

1 Mayıs geldi geçti, lakin,taka tukası halen devam etmekte.

1 Mayıs idrak edildi ama "Bütün yurtta, dış temsilciliklerimizde ve yavru vatan Kıbrıs'ta kutlandı" diyemiyoruz. Çünkü burada da kutlanmadı, yasak savıldı. "Devrimci arkadaşlar" elbet eylem yaptılar.

Şöyle diyeyim eylem Yapmaya teşebbüs ettiler ama başaramadılar.Bunların devrimci eylemden anladıkları, 1 Mayıs günü kuralları zorlayıp polisten dayak yemektir. Copları yiyince Kurtlarını döküp rahatlıyorlar ve kendilerini eylem yapmış sayıyorlar.Anlayacağız cop yemeyi eylemden sanan geri zekalı gençler ile onları kışkırtan zırtapozlar var.Arkadaş, KORONA belası almış başını gitmiş.Özellikle İstanbul yerle bir olmuş,17 gün kapanma yasağı var neyine senin Taksim’e gitmen.Otur evinde dinlen.Olmaz,illa ki Taksime gidecek emir böyle..

Neyse,öyle veya böyle eyleme kalkışanlara anladıkları dilden cevap veren polisler onların bir güzel kurtlarını dökerek rahatlattılar.Bu eylemde 256 kişi göz altına alınmış. Bunlardan 247'si savcılıktan, 9 kişi de mahkemeden salıverilmiş. 8 kişiye de "adli kontrol" kısıtlaması konmuş. Böylece emekçinin alım gücünün artırıldığı,kitle çizgisinin de yükselmiş olduğu tahmin edilmekte. Belki sömürü de azalmıştır.Bazı yayın organları artık gelenek olmuş "yerlerde sürüklenen kız" resmi yayınlıyorlar”..Amaç da oydu zaten: Bakın,Polis nasıl baskı yapıyor diye lanse etmek.Meydana gelmeye çalışanlara bakıyoruz polisin üstüne balıklama geliyorlar aman bizi es geçmeyin,bir iki cop,kalkan,tekme vurun,yerde sürükleyin ki amacımıza ulaşalım.Yoksa bizleri yönlendirenlere ne deriz gibiydiler.Hele kızlar polisi görünce hemen yere atıyorlardı kendilerini.İnşallah o kızlarda veya oğlanlarda korona falan yoktur.Hayatımızın bekçileri polislerimize bulaştırmamış olsunlar koronayı.

Bunu neden mi yazdım,Çünkü gözaltına alınan iki kişide virüs çıkmış!. Dahası ,Bunlar üstelik "izolasyonda" çıkmışlar, yani bırakın eylem yapmayı, bakkala gitmeleri bile tehlikeli ve yasak.

Ama korona  morona devrimciye işlemez. Hani nasıl Fransız kurşunu adama değmiyorsa, Kime değiyor bu virüs yahu? Onun derdi Doktor,hemşire,hastabakıcı gibi sağlık çalışanlarıyla herhalde. Belki de gelecekten gönderilmiştir, bu virüs olamaz mı çok uzay filmleri izliyor ve uzay oyunları oynuyoruz ya.Belki de insan soyunu yok etmeyi amaçlamış Saylonlular, (makineler) tarafından dünyaya yayılmıştır şu korona.

Fakat korsan gösteri yapmaya çalışan devrimcilerin bu eylemlerinin iyi tarafı, devlet bütçesine 888 bin 64 lira da katkıda bulunmuş olmalarıdır.

Bu Ceza tutarı .! Adam başı 3 bin 469 mangırdan... Bu parayı henüz ödemediler. Kimse üstünde 3 bin lirayla dolaşmaz.Ben hiç görmedim şimdiye kadar. Ödeyecekleri de pek kuşkuludur. Zira, Kılıçdaroğlu'na güvenirler. İktidar çantada keklik ya, Kemal Kılıçdaroğlu iktidara gelince bu paraları iade edecekmiş! İnsanları kuralları çiğnemeye, cezaları ödememeye teşvik ediyor,anlayacağınız.İmam böyle yaparsa cemaati ne halt ediyor, onu da siz bilirsiniz.Ha,işte o yahu o..

 



Bu yazı 2045 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI