Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
VAKTİ GELDİ..!
Tarih: 03-06-2022 11:18:00 Güncelleme: 03-06-2022 11:18:00


Manavgat'a yurdumuzun başka illerinden gelerek yerleşen ve Manavgat nüfusunun büyük bir çoğunluğunu oluşturan vatandaşlarımızın Manavgat'ta hep oy veren değil, artık oy verilecek adaylar ortaya koymalarının VAKTİ GELDİ.

Yabancı psikolojisi ile yaşamak zorunda değildir bu ülkenin insanı.  Bu cennet vatanın her ili ve her ilçesi bizimdir.  Manavgat'ın ülkemizdeki 50 tane ilden büyük olduğu gerçeği ortadadır.  50 ilden büyük olan bir ilçede mikro milliyetçiliği ortadan kaldırmanın VAKTİ GELDİ.

Konya'nın Çumra ilçesinden belediye başkan aday adayı olmuştum. Başka bir arkadaş aday olunca benim gibi aday adayı olan 8 aday adayı olarak hepimiz eski görevlerimize geri döndük.  O zamanın Manavgat Akparti ilçe başkanına bana iade-i itibar yapılması gerektiğinden dolayı önceki görevim olan Milli Eğitim Şube müdürlüğü görevimin verilmesini istedim. Sabık başkanın bana verdiği cevap " O göreve şu anda bir Manavgatlı talip. Manavgatlı varken sana o görev verilmez" oldu. Ben sustum tabi. Ama artık susmanın değil, bilakis haykırmanın VAKTİ GELDİ. .

Manavgatta yaşayan yabancı olarak değerlendirilen bu cennet vatanın evlatlarının içinde bulundukları bu yabancı psikolojisini ortadan kaldıracak  Manavgattan bir milletvekili seçmelerinin VAKTİ GELDİ. .

Küçük küçük ilçelerde Toki yüzlerce konut yapmaktadır.  Oysa Manavgat'ta göstermelik 15-20 toki konutu yapılmaktadır.  Çünkü yabancılar kiracı olmalı ki gayri menkul sahiplerinin gelirleri daha da çok olsun mantığı var. Yabancı gözüyle bakılanların ev sahibi olmaları için Ankarada mucadele edecek bir milletvekillerinin olmasının VAKTİ GELDİ. .

Mustafa EROL.



Bu yazı 3692 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI