Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
YAZIKLAR OLSUN DİYORUM VESSELAM....
Tarih: 08-03-2023 15:51:00 Güncelleme: 08-03-2023 15:51:00


- Dünya tarihinin bilinen hiçbir döneminde bu kadar geniş kapsamlı bir deprem yaşanmadı. Bu açıdan ASIN DEPREMİ deniliyor ama bence asrın depremi demek bile azdır. Kıyametin provası niteliğinde KIYAMETİN FRAGMANI idi bu deprem..

- 10 ili ve çevre illerin ilçelerini ve köylerini de etkileyen hatta sınır komşumuz Suriye’nin köylerinde de yüzlerce insanın ölümüne yol açan bu deprem için Ana Muhalefet Genel Müdürü Kemal Kılıçtaroğlu’nun “ Bu depremi asrın depremi diyerek amma da büyütüyorlar.” Demesine YAZIKLAR OLSUN diyorum.

- Deprem bölgelerinde bir dizi adeta turistik gezi düzenleyip Ankara’ya dönen ve deprem bölgesinde çalışmalara devam eden devletin birimlerine savaş açan muhalefetin anasına da, danalarına da YAZIKLAR OLSUN diyorum.

- Türkiye’nin her yerindeki sağduyu sahibi milletin depremzedelerin geçim derdi ile dertlenirken, deprem turistlerinin Ankara’ya gelir gelmez seçim derdine düşmelerine YAZIKLAR OLSUN diyorum.

- Parlamenter sistemde ikili koalisyonların bile 5, 6,7 veya 8 başlı bir koalisyondan beklenti içinde olanların varlığına gerçekten inanamıyor ve bu tür insanların içinde bulundukları durumu akıl tutulması olarak değerlendiriyorum. Çünkü zerre kadar bile asla muhterem Cumhurbaşkanımızdan başka bir ismin seçim kazanamayacağına inanmıyorum. Ama haydi kazandılar ve 5, 6,7 veya 8 başlı bir koalisyon kurdular. Süleyman Efendi grubu bakanlık isteyecek. Feto bakanlık isteyecek. Menderesin koltuğuna oturup Menderes’i idam edenlerle beraber olan ve oy yüzdesi % 1 bile olmayan Gültekin Uysal bakanlık isteyecek. Erbakan’ın koltuğunda oturup, Erbakan’ı terletenler, Erbakan’ı ağlatanlar ve Erbakan’ı başbakanlıktan alanlarla berber olan ve oy yüzdesi ancak %1 olabilen Temel Karamollaoğlu bakanlık isteyecek. Hiç seçime girmemiş ve oy yüzdesi % 1 bile asla olmayacak olan Babacan ve Davutoğlu da bakanlık isteyecek. Hepsine bakanlık verdiniz de FETOCULARA HANGİ BAKANLIĞI VERECEKSİNİZ..

Bakanlık vermeyecekseniz bunlar sizi neden desteklesinler… Ya asıl HDPKK bakanlık isteyecek. Hem de bir bakanlığa bile razı olmayacaklar. Onlara hangi banklıkları vereceksiniz? Türkiye’nin hangi bakanlığı HDPKK ya verilecek kadar önemsizdir. HDPKK ya; Milli Savunma Bakanlığını mı vereceksiniz? İçişleri bakanlığını mı vereceksiniz? Milli Eğitim Bakanlığını mı vereceksiniz? Yoksa Apoyu çıkarsınlar diye Adalet Bakanlığını mı vereceksiniz? Haydi bu gözü dönmüş insanlar yeter ki Erdoğan gitsin ki önümüz açılsın diyorlar. Ya onlara ümit bağlayanlar size ne oluyor ya..

- Allah’ın hesabına ve sağduyu sahibi olan güzel insanların tercihlerine güveniyor, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye ve onları sevenlere selam ve saygılarımla yoğurduğum sevgilerimi sunuyorum..

 

Mustafa EROL

Eğitimci-Yazar-Şair



Bu yazı 3918 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI