Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
DEPREMDEN KISA NOTLAR..!
Tarih: 14-02-2023 15:47:00 Güncelleme: 14-02-2023 15:47:00


1- 04.17 de meydana gelen depremden 2 saat sonra deprem bölgesine Hızır gibi yetişen bakanlarımız Allah sizlerden razı olsun. Sizi oraya acilen gönderen devlet Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin, büyük devletimize Allah zeval vermesin ve dayanışma seferberliği yapan Yüce Milletimizden Allah razı olsun.

2- 18 000 Askeriyle depremde görev başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizden, emniyet teşkilatından, Afat, Kızılay,Umke ve diğer sivil toplum örgütlerinden Rabbim razı olsun. Devletimize yardıma gelen devletlerin arama kurtarma ekiplerine Rabbimiz hidayet nasip etsin. Çinden gelip yüce milletimizi bu şekilde birbirine kenetlenmesini sağlayan çimentonun İslâm Dini olduğunu görüp Müslüman olarak Yusuf adını alan Çinli kardeşimin yeni dini mübarek olsun. İçimizdeki bu çimentoyu göremeyenlere rabbimiz hidayet versin.

3- Depremden 198. Saatte kurtulan Muhammet Enes ve Muhammed’in kurtulması sevinçlere vesile oldu. Allah CC peygamberimizin ismini taşıyan vatandaşlarımızı toprak altında bırakmayarak kurtulmalarına vesileler veriyor. Kurtulanların isimlerinin Muhammet olmasından dolayı kuduran ve DEPREMDEN ÖNCE AKPARTİLİLER KURTARILIYOR diyebilen nasipsizleri Rabbimiz hidayet nasip etsin, hidayete ermezler aynı şekilde gâvurluğa devam edenleri de KAHHAR ismiyle kahretsin.

4- Depremzedeler için 1000 tane kalıcı ev, 2000 tane Baykar Konteynır kent ve 1 Milyar 855 Milyon bağışlayan BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR denince akla ilk gelen adamın tarifi SELÇUK BAYRAKTAR’dan Allah razı olsun diyorum vesselam.

 

Mustafa EROL



Bu yazı 3666 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI