Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
2024 YEREL SEÇİMLERİNDE MANAVGAT..!
Tarih: 04-02-2023 14:47:00 Güncelleme: 04-02-2023 14:47:00


2024 Seçimlerinde Manavgat’ta durum nasıl olur elbette sadece Allah bilir. Ama Manavgat’lılar arasında 2024 seçimleri çoktan konuşulmaya başlandı. Bazı isimler kendileri adaylığını açıkladı, bazı isimler ise halk arasında konuşulmaya başlandı.

Selçuk Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan Bey ortaya çıkarak ben adayım dedi ve seçim öncesi halkla kaynaşma turlarına başladı. Şu anda henüz bir parti ile teması kesin olmasa da, bağımsız aday olarak seçim startını verdi. Önümüzdeki günlerde partilerle temas kurup kurmayacağı bilinmezliğini korumaktadır.

Diğer taraftan ise sivil toplum örgütlerinin başkan ve başkan adayları da halk arasında konuşulmaya başlandı. Masiad eski başkanı ve Matso seçimlerinin adayı olan Turgay Akar Beyin adı, Matso başkanı Seydi Güngör Beyin adı ve Masiad başkanı Mücahit Tatar Beyin adı halk arasında konuşulan isimlerdendir.

Manavgat haberciliğinde adı ön planda olan Sedat Manav Beyin adı ise halkın en çok konuştuğu isimlerden birisi olarak gözümüze çarpmaktadır.

Zaten en önemli aday ise mevcut belediye başkanı Şükrü Sözen Beyin adıdır.

İktidar partisinde kim aday olur sorusunun cevabı arasında önce aday olan, eski Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut Bey ve Hasan Öz Beyin isimleri vardır. Akparti milletvekili aday adaylığını geçerek Milletvekili adayı olan eski İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu’nun adı da ağır toplardan olmakla beraber başka sürprizlerin ortaya çıkması da muhtemeldir.

Çocukları ve torunları ile Manavgat’ta yaşayan ve yaşamaya devam edecek bir insan olarak, gönlüm Manavgat’ın çok güzel bir şekilde yönetilmesi, mevcut iktidarla konsensüs içinde güzel icraatların altına imza atılması, konut üretiminde radikal kararların altına imza atacak yiğit bir başkanla Manavgat’a sonradan yerleşenlerin yüzlerinin gülmesini istemektedir..

Mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler diyorum vesselam..

 

Mustafa EROL

 



Bu yazı 3625 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI