Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
KUR’ANA HAKARET VE KISA BİR BAKIŞ..
Tarih: 25-01-2023 12:56:00 Güncelleme: 25-01-2023 12:56:00


----Kanuni Sultan Süleyman Fransa’da ortaya çıkan dans üzerine Fransa kralına şu mektubu yazar:

“Ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği Akdeniz'in, Karadeniz'in, Rumeli'nin, Anadolu'nun, Karaman'ın, Rum'un , Dulkadiroğluları Vilayeti'nin, Diyarbakır'ın, Kürdistan'ın, Azerbaycan'ın, Acem'in, Şam'ın, Haleb'in, Mısır'ın, Mekke'nin, Medine'nin, Kudüs'ün, bütün Arap memleketlerinin, Yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sulan Süleyman Han'ım.

Sen ki, Fransa vilayetinin kralı olan Françesko'sun... Ülkende dans diye bir ZİLLET çıkmış. Derhal o dans denen ZİLLETİ kaldır yoksa, ben senin Fransa vilayetini ortadan kaldırırım” Mektubuyla dans ortadan kalkar ve 1920 yılında tekrar hortlar.

Dansı ortadan kaldıran dünyadaki şeriatla yönetildiğini iddia eden her hangi bir ülkenin ecdadı değil Türk Milletinin ecdadıdır.

Kur’anın yakılması olayı da, şeriatla yönetildiğini iddia eden her hangi bir ülkenin büyükelçiliği önünde değil, Türkiye Cumhuriyeti büyükelçiliği önünde gerçekleşmiştir.

---- Mekke’yi fetheden Peygamber Efendimiz S.A.V 11 Ocak 630 tarihinde Kabe’deki putları kaldırmış. Sultan Fatih 30 Mayıs 1453 yılında Ayasofya’daki putları kaldırmış. Recep Tayyip Erdoğan ise 24 Temmuz 2020 de Ayasofya’daki putları kaldırmıştır. Bu zaferler Peygamber Efendimizin, Fatih Sultan Mehmet’in ve Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferleri olduğu gibi aynı zamanda Kur’anın zaferi ve hâkimiyetini ifade eder. Kur’ana hakaret etmenin sebebi Hilal ile Haç savaşıdır. 2023 Seçimleri bir milattır ve bu seçimlerin hemen önünde zillet boş durmuyor ve uluslar arası platformda Kur’an düşmanlığı ve Kur’anı baş tacı edenlere karşı bir savaş içindedir. Tam da İsveç’in Nato başvusurunun arkasından olması da ayrı bir tezat içermektedir ve hiç birisi tesadüf değildir.

---- Kur’an düşmanları, ateistler, ataistler, eşcinseller, PKK, Fetocular, ve Recep Tayyip Erdoğan omam hatip lisesi mezunu diye Recep Tayyip Erdoğan düşmanıdır Süleymancılar ve bu gerçeği herkes bilmektedir.

Peki sen neden Tayyip Erdoğan düşmanısın ey ben Müslüman’ım diyen??

Recep Tayyip Erdoğan'a düşman olan ve ona doğru atılan okların sahiplerine bakmalı bir insan ve bu oklardan dolayı bile tarafını çok rahat seçer bir vatan sever diyorum vesselam.

Mustafa EROL

 



Bu yazı 3399 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI