Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
ÖNEMLİ MESELELER-104 MESCİD-İ AKSA
Tarih: 12-05-2021 16:08:00 Güncelleme: 12-05-2021 16:08:00


Filistin topraklarında bulunan Mescid-i Aksa Müslümanlar için çok önemlidir. Çünkü, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'dir. Bakara Süresinin 149. Ayeti nazil olunca, kıble Kâbe olmuştur. Zira Allah bu ayetinde #  Nerden yola çıkarsan cık, yönünü mescid-i haram( Kâbe) yönüne  çevir. Bu emir, sana Rabbinden gelen bir gerçektir.. Allah yaptıklarınızdan habersiz değildir.  # buyurmaktadır.

Allah'ın bu emri Müslümanları ilgilendirir. Hepimiz Ermeniyiz diyerek haykiranlarin  kudüs gibi, mescid-i Aksa gibi bir derdi yoktur ve olamaz. Son günlerde Mescid-i Aksaya  yapılan İTRAİL saldırıları ülkemizdeki sanatçı adı verilen şarlatanlar tarafından neden kınanmaz  diyenler var.  O şarlatanlar hepimiz Ermeniyiz diyen guruhtur.  Ben Ermeniyim diyen Müslüman değildir ve Müslüman olmayanın da mescid-i Aksa gibi bir sevgisi de, derdi de olmaz.

Yarın Türkiye Filistine yerleşir ve İTRAİLE  komşu olursa ve Filistindeki Yahudi işgalci yerleşimcileri çıkarırsa o zaman sanatçı adındaki ülkemizdeki şarlatanlar  sokaklara çıkıp HEPIMIZ YAHUDİYİZ diye bağırırlar.  İşın garip tarafı ise; Mustafa Kemalin askerleriyiz diye bağıranlar, hepimiz Ermeniyiz diye bağıranlar, hepimiz YAHUDİYİZ diye bağıracak olanlar da hep aynı şarlatanlardır. Atatürkün adını kullanarak devlet ve millet düşmanlığı yapanlar kendilerine Ermeniliği,  Yahudiliği yakistirirlar ama Müslümanlığı asla yakıstıramazlar. Sahsen ben de yakıstiramam onlara ne Müslümanlığı ne de Türklüğü..

 Islamın son  ordusu olan  yüce Türk Mılletinin ordusudur.  Yeryüzündeki tüm  Müslümanların dayanağı da, sığınağı da bizim ordumuzdur...Mescidi aksa da bizi beklemektedir ve bekleyenler, beklediğini görecektir vesselâm...

Mustafa EROL



Bu yazı 2039 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI