Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
ŞAHSİ BİR KRİTİK...
Tarih: 04-09-2022 11:46:00 Güncelleme: 04-09-2022 11:46:00


-Akpartiden Çumra Belediye başkan aday adayı oldum. Aday zaten belli imiş. Ama aday olduğu belli olan ilçe başkanına defalarca # Başkanım aday adayı olacaksanız istifa edip çoluk çocuğunun rızkını dökmeyeyim.# dedim. Ama cevap # Abi ben doktorum. Doktorluğumu yapacağım.  Rahat ol aday adayı değilim # dedi. Aday adaylığı için istifa ettim. Adaylık açıklandı.  Doktorluğumu yapacağım abi rahat ol aday adayı ol diyen ..... aday oldu. O zamanın Konya İl başkanı Ahmet Sorgun idi. Benimle beraber aday adayı olan 8 aday adayına ne teşekkür etti, ne kusura bakmayın dedi. Hiç bir bağlantı kurmadı ve bizler geri döndük.

O il başkanı nasıl bir il başkanı idi ki bir teşekkür mesajı zahmetine katlanmadı diye bizler kızarken bu başkan Türkiye çapında Akparti Teşkilatlanma başkanı oldu. Vallahi çok güldüm...

Manavgata gelince o zamanın ilçe başkanına Milli Eğitim Şube müdürlüğü görevimin geri verilmesini ve iadei itibar yapılmasını istedim. Bu görevi bir Manavgatlı istiyor. Manavgatli varken Konya'lıya verilmez dedi.  O zamanın Fetocu ilçe milli eğitim müdürü beni bir köye verdi.

 Bana bu zulümleri reva görenlerin hepsine hakkım haram olsun. AMMAAAAA

Bana bu zulümleri reva gördüler, Çocuğum 6 yıldır üniversite mezunu ve işsiz diye AKPARTİYE KÜSÜP DE MİLLET İTTİFAKININ YANINDA YER ALAMAM.

Çünkü HDPKK ile ittifak yapmak demek bu devleti bitireceğiz demektir.

Benim yüce  devletim, ve cennet vatanımın bir karış toprağı benden daha önemlidir. 

İşsiz güçsüz yaşanır ama devletsiz ve vatansız yaşanmaz.

Vesselam. ..

Mustafa EROL.



Bu yazı 4520 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI