Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
AK PARTİ'YE İFTİRA..
Tarih: 29-08-2022 08:33:00 Güncelleme: 29-08-2022 08:33:00


Bana göre Akpartiye en önemli yapılan iftira, Akpartililer yani yandaşlar işe alınıyor söylentileridir.

Benim çok yakın bir arkadaşım var. Akpartiyi onun kadar seven, Recep Tayyip Erdoğan'a onun kadar bağlı olan bir insan görmedim. 

Bu arkadaşımın çocuğu üniversiteyi bitirelim 6 yıl oldu. Yetenekli bir çocuk aynı zamanda ama halen işsiz.

Arkadaşımın haberi yok iken iki arkadaşı CHP li olan yerel yönetime yani belediye başkanına falancanın çocuğu var onu işe alsan çok iyi olur demişler.  Başkan da onu alırsam partime açıklama yapamam.  Çünkü çocuğun babasının fanatik Akpartili olduğunu herkes biliyor demiş.  Arkadaşım öğrenince hiç üzülmedim. Bizimkiler yardımcı olurlar dedi..

Arkadaşımın başka iki arkadaşı durumu milletvekili olan bir tanıdıklarına anlatmışlar ve çocuk i in uygun olan işi de söylemişler ama milletvekili çocuğun babasının nasıl Akpartili olduğunu bilmesine rağmen yardımcı olmamış.  Daha sonra arkadaşım çocuğu için milletvekili ile kendisi de görüşmüş ama milletvekili ipe un sermiş. 

Arkadaşım yine çok sevdiği bir belediye başkanı arkadaşını arayıp çocuğunun psikolojik bunalım geçirdiğini ifade etmiş.  Belediye Başkanı olan samimi arkadaşı da inisiyatifimiz yok falan demiş ve sonuç yine olumsuz.

Arkadaşım kızının durumunu Ankara'daki bürokrat arkadaşlarına  da söyleyip yardımcı olmalarını istemiş.  Çocuğum gözümün önünde eriyor demiş ama yine sonuç olumsuz.

Bu durumu bana anlattı arkadaşım.   Ben de diyorum ki, eğer yandaşlarının çocuklarına iş imkanı sunulsa arkadaşımın çocuğu 6 seneden beri bir işe yerleşirdi diyorum. Bu konuda Akpartiye büyük iftira atılıyor.  Akpartili olup da iş bulmak imkansız.

Arkadaşıma sordum peki seçimlerde oy verecek misin Akpartiye diye. Arkadaşım  elbette reise oy vereceğim. Ama kızımı ağlatanlara asla itibar etmem dedi. Haksız mı yani....

Akpartiye iftira ediliyor. Akpartililerin işi Akpartili yöneticiler tarafından asla çözülmez diyorum. Akraban var ise onu bilmem... Benim arkadaşın da akrabası yok ki....

Mustafa EROL.



Bu yazı 4551 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI