Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
İŞTE ADAY ADAYLIĞI İTİRAFIM..
Tarih: 18-03-2023 14:44:00 Güncelleme: 18-03-2023 14:44:00


2023 Gibi çok önemli bir seçimin arafesindeyiz ve Milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı. Milletvekili aday adayı olmamı isteyen dostlarıma, arkadaşlarıma öncelikle çok teşekkür ediyorum. Beni Türkiye Büyük Millet Meclisinde görmek istemeniz beni onurlandırdı. Allah sizlerden razı olsun. Bilinmesini isterim ki;

1-Çocukluk yaşlarımda Merhum Erbakan hocamı tanıdım. Onun davasını dava bilip, MTTB ve Akıncılar teşkilatlarında yetiştim. CHP ‘nin Fesli Kadir yaftası ile yaftalanan Kadir MISIROĞLU’nun SEBİL dergilerini ve kitaplarını, Mustafa Müftüoğlu’nun Yalan Söyleyen Tarih Utansın ve davamıza ışık tutan diğer tüm kitapları okuyarak, madem davamız İslâm davasıdır, onun için öncelikle Allah’ın bize olan mesajlarını bilmeliyiz şuuru ile Kur’an tefsirlerini, Kütüb_ü siteyi okuyarak yetiştik. Medresede Osmanlıca öğrendik. Arapça öğrendik. Kısaca hayatımızı ilim öğrenmeye hasrettik. Akparti’nin kurulma aşamasında Muhterem Cumhurbaşkanımız o zaman İstanbul Belediye Başkanı idi ve kendisine “ Başkanım, eğer uygun görürseniz öğretmenlikten istifa edeyim ve yanınızda olayım.” Dedim. Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman bana, Hocam size Milli eğitimde de ihtiyacımız var” dedi ve öğretmenliğe devam ettim.

2- Akparti iktidar olunca Manavgat Milli Eğitim Şube Müdürü oldum. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Atila Çetin Beyin makamında hiç gözüm olmadı. Amacım ona yardımcı olmaktı ve müdürümün ve kaymakamlarımızın verdikleri görevi gece gündüz yılmadan, yorulmadan koşturarak yaptım. Atila Çetin müdürümün arkasından entrika çevirip Milli eğitim müdürü olayım diye atlayıp zıplamadım. Ama ne yazık ki, beni belediye başkan yardımcılığı yapacaklarını söyleyen ve bana teklifler gönderen başkanlarımız benim zıplayıp belediye başkan adayı olmamdan çekindiler ve başkan yardımcılığı görevini göndermelerine rağmen ipe un serdiler. Çünkü onlara göre potansiyel belediye başkan adayı idim. Oysa öyle bir niyetim yoktu. Sonra baktım ki durum böyle ve ben de belediye başkan aday adayı oldum. Ama maalesef ilçe başkanı ben ve o dönem belediye başkan aday adayı olan kardeşlerimizi bir defa bile ne gençlik kolları ile ve ne de kadınlar kolları ile ve nede ana kadro ile tanıştırmadı bile. Bizim hep önümüzü kapadı. Meğer kendisi aday imiş. Kendisine siz aday olacaksanız olmayalım sözlerimize “ Kesinlikle ben aday olmayacağım” diye yalan söyleyen ilçe başkanı son gece aday adaylığını açıkladı ve aday ve de başkan oldu. Bizi dolgu malzemesi olarak kullandı.

3- 20 yılı aşkın idarecilik deneyimi olan bizler yerine bir gün bile idareciliği olmayan insanlar başkan oldular. Sonraki dönemlerde milletvekilleri belki bizleri danışman olarak düşünürler dedik. Ama milletvekillerinin veya bakanların istişare yapacak entelektüel insana değil, hizmet erliklerini yapacak, çantalarını ve telefonlarını taşıyacak gençlere ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Öyle ya meğer milletvekili olunca her şeyi bilen bir alim olunuyormuş

4- Şimdi yine milletvekilliği seçimleri arafesindeyiz. Kanım kıpır kıpır.. Siyaseti seven, siyaseti bilen çalışkan bir insan olarak milletimize hizmet etme gayemiz var ama siyasete güven sıfır… Cuma ve kandil mesajı yazmaktan başka Akparti vizyonunu anlatacak hiçbir sözü olmayanların milletvekilliklerini yine göreceğiz diye korkmuyor değilim. Ama aday adayı olsam sonucun fiyasko olacağını, dolgu malzemesi olacağımı yine biliyorum. Çünkü aktif memuriyetim yok ki daha yüksek bir makam bekleyeyim. Yirmili yaşlardaki çocuklar yime emir eri olarak danışmanlık kadrolarından işe alınacak ve bizler yaptığımız masrafla ve şekerimizin yükselmesiyle ve de bir yığın kırgınlıkla mabadımızın üstüne oturacağız vesselam.

Mustafa EROL

 



Bu yazı 4306 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI